NIEUWE COLLEGE

MIDI -rok: L.K. Bennett (ook zoals de jurkversie evenals bijpassende jas) | Blouse: apparaten (ook zoals deze extreem vergelijkbare) | Schoenen: Dune London (vergelijkbaar hier en hier) | Ketting: c/o gorjana

<< >

[theFeedProducts Style = ’Four’]

Zoals de titel al doet vermoeden, werden deze foto’s gemaakt terwijl ik naar mijn jongere broer of zus aan het nieuwe college van Oxford University ging. Als je ooit naar Engeland gaat en buiten Londen wilt wagen, kan ik Oxford niet genoeg voorstellen. Het is spectaculair mooi, boordevol ontzagend ontwerp en doordrenkt in rijke, verbazingwekkende geschiedenis. Toeristen zoals dat veel van Harry Potter hier is gefilmd, evenals voor diegenen onder jullie die fervent fans zijn, ik geloof dat Malfidus werd omgezet in een fret op de binnenplaats op een paar van de bovenstaande foto’s. Ik ben verheugd te kunnen melden dat niets van dat soort bij me opkwam tijdens mijn bezoek, hoewel ik toevallig naast de acteur zat die een paar dagen nadat deze foto’s waren genomen Voldemort bij de Heathrow Flight -terminal speelde, evenals ik 80% specifiek begon hij op een gegeven moment de Cruciatus -vloek onder zijn adem te mompelen. Het is een wonder dat ik levend heb gemaakt.

Volg @maryorton op Instagram!

Vierenachtig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post