Het vermijden van steken worden overgeslagen op Knits

Ik heb problemen met overgeslagen steken wanneer stitching op alle soorten van gebreide stoffen. Ik keek op tips voor het vermijden van steken worden overgeslagen, zo goed als ik geloofde dat ik deed alles wat rechtvaardig, maar niets wat ik probeerde geholpen. Ik begon te zorgen dat mijn vintage stiksels machines net zo veel als de job niet, en misschien moest ik een eigentijdse machine? Ik echt wil niet dat een moderne machine, hoor! Ik zoals de mogelijkheid mijn machines zelf aan de dienst, evenals inzicht in mijn naaimachine kan naaien met zowat alles zonder te breken.

Nou, ik ten slotte bedacht wat ik verkeerd deed. Zowel mijn naald evenals draad opties werden triggering steken worden overgeslagen.

Je begrijpt precies hoe iedereen zegt u uw nld af te stemmen op uw stof? Nou, in mijn geval, dat werkt niet voor gebreide stoffen. Ik heb een maat 14/90 bol point of stretchnaald gebruik ongeacht de materiaaldikte, zelfs op de dunste knits. Ik heb in gedachten houden lezen ergens dat vintage machines zijn ontworpen om te werken best met maat 14 naalden, dus als je een moderne machine, kunnen andere formaten werken OK, ook. Ik kan dit niet testen, omdat ik op voorwaarde weg de enige hedendaagse machine ik had!

Ik ben geneigd om lockmachine draad of betaalbaar conus draad voor het grootste deel van mijn naaien benutten. Ik wil gebruik maken van een sterkere draad op hoge stress naden, maar omdat ik niet elke vorm van problemen met mijn naden niet hebben gehad, ik gebruik maken van de betaalbare draad voor de meeste dingen. Toen ik dit overlegde mijn probleem met steken worden overgeslagen, bleef ik in gedachten precies hoe mijn oude serger zou stoppen overslaan steken toen ik gebruikt dikker, hoge hoge kwaliteit garen in de naalden. Ik ook in gedachten gehouden een familielid klagen over hoe haar dure, high-end stitching machine alleen behandeld met een hoge kwaliteit draad hoog, zelfs na een onderhoudsbeurt.

Dus ik deed wat testen. Deze tests werden uitgevoerd op mijn zanger 328K, met behulp van de naalden, evenals draad ik had bij de hand. Ik begonnen met een stuk nylon / spandex techsheen materiaal en probeerden andere draad en naald combinaties. hier zijn de resultaten:

Rij 1: zanger maat 14/90 ballpointnaald betaalbare serger schroefdraad.
Row 2: zanger maat 14/90 balpen naald met “gesponnen polyester” thread gekocht op ebay van verkoper superiorsurestitch (ik zeker zal niet meer dat het kopen!)
Rij 3: zanger maat 14/90 ballpointnaald met jassen & Clark dubbele plicht XP draad.
Rij 4: zanger maat 14/90 ballpointnaald met Gütermann draad.
Rij 5: zanger maat 14/90 ballpointnaald met Gütermann draad.
Rij 6: zanger maat 14/90 ballpointnaald met jassen & Clark dubbele plicht XP draad.
Rij 7: Schmetz maat 14/90 stretchnaald met jassen & Clark dubbele plicht XP draad.
Rij 8: Organ maat 11/75 ballpointnaald met jassen & Clark dubbele plicht XP draad.
Rij 9: Schmetz maat 11/75 stretchnaald met jassen & Clark dubbele plicht XP draad.
Rij 10: Schmetz maat 14/90 stretchnaald met Gütermann draad.

Van dit monster, kan ik inpakken dat ik vereiste maat 14/90 stretchnaald gebruik van het materiaal met spandex daarin, en ik absoluut vereiste hoge kwaliteit draad te gebruiken. jassen & Clark draad verschijnt als het deed een beetje veel beter dan Gütermann, maar zou ik moeten een grotere steekproef te doen om er zeker van te zijn. Ik denk dat misschien de zwarte draad niet werkt in aanvulling op lichtere kleuren, ook.

Ik heb nog een monster dunne katoen, deze keer met gebruikmaking zwarte Gütermann garen en alleen divers het type naald:

Rij 1: zanger maat 14/90 ballpointnaald
Rij 2: Organ maat 11/75 ballpointnaald
Rij 3: Schmetz maat 14/90 stretchnaald
Rij 4: Schmetz maat 11/75 stretchnaald

De grootte 14/90 naalden uiteraard werkte het beste, ook al was het dunne stof. aangezien er geen spandex in deze stof de ballpoint naalden werkboete – er hoeft de duurdere rek naalden gebruiken.

Ik gekozen uit een paar pure gebreide materialen als het formaat 14/90 ballpoint naalden zou nog steeds werk te zien. Ik testte 15 denier nylon tricot evenals 40 denier nylon tricot, evenals geen kreeg steken worden overgeslagen. De relatief grote 14/90 naalden leek te werken prima op pure gebreide stof, ook.

Opmerking: Je enige vereiste om hoge kwaliteit draad hoog te gebruiken in de naald. U kunt nog steeds gebruik maken van uw betaalbare draad door gebruik te maken van het in de spoel (als het sterk is voldoende voor wat u naait).

Dus, als ik naaien breit, ik moet in gedachten te houden om grote draad gebruiken evenals grootte 14/90 ballpoint naalden voor de meeste gebreide stof of een formaat 14/90 stretchnaald als ik word overgeslagen steken op spandex stof. Ik ben blij dat ik tot slot dacht dat dit uit!

Deel dit:
Twitter
Facebook
Pinterest115
Meer

LinkedIn
Reddit

Zak
Tumblr

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Mijn zangeres 411GFor de laatste paar jaar ben ik op zoek naar de perfecte zig-zag-stikmachine die kan worden betreden. Ik heb nog niet ontdekt een die voldoet aan al mijn eisen, maar ik heb een aantal van die dichtbij ontdekt. Mijn zanger 328K is allemaal metaal, het maakt het grootste deel van de steken die ik nodig heb, …
24 maart 2017in “Treadle Stitching Machines”

Brother 2340CV Cover Stitch Machine Survival Guidi’ve Had My Sibling 2340CV Cover Steekmachine voor ongeveer een jaar. Ik heb een coversteekmachine gewenst die grote dekkingssteken, smalle afdeksteken kan maken, evenals mogelijk een bindmiddelbijlage te gebruiken. Het kopen van een coversteekmachine was al een beetje een monetair uitrek voor mij, dus ik …
27 juli 2017in “Naaien”

Review: Janome 712T Treadle Stitching Machinethe Amazon Product Links in deze publicatie zijn gelieerde koppelingen. Als u op deze links klikt, evenals iets aankoop, zal ik een kleine commissie doen. Ik heb het de meeste van mijn leven aan het naaien op Treadle-stikmachines, evenals ik echt niet genieten van stiksels op elektrische machines, dus toen ik het eerst zag …
24 juli 2016in “Naaimachine beoordelingen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

GeblokkeerdeGeblokkeerde

Jurk: Banana Republic C/O | Turtleneck: Adea c/o | Coat: Tart Collections (oud maar hou hieronder van deze en nog veel meer) | Panty’s: Donna Karan | Ketting: Kate Spade