Honderd jurken: Dag 80

Nog een dag, nog een Heidi:

Deze is in 2010 kort besproken:

Ik geloof dat dit materiaal in de classificatie van “er is niet mogelijk voldoende voor een full-sekte toga, maar ik vind het zo leuk dat ik het toch zal kopen,” evenals dan voila! Er was voldoende voor een Heidi. Het is een goed knapperig katoen met een mooie hand. Naar mijn mening is er niet voldoende gekraatd katoen in de wereld. Waarom maakt Liberty geen Corded Cotton? Ik zal een brief samenstellen.

De zijkant rits, vrij goed:

En de achteraanzicht.

Ik heb dit op zondag met deze sandalen gebruikt, die naar mijn mening de coolste en veel comfortabele ik ooit heb gehad (ze lijken nu duur, maar ze waren een tijdje terug):

Verbazingwekkend comfortabel en echt geweldig voor degenen onder ons met grotere voeten – ze kunnen zowel op de enkel als teen worden gewijzigd, dus je hebt dat ding niet waar je enkels zwemmen, evenals je tenen en je tenen geknepen is het ergste. Zeer aanbevolen. Ik heb de zwarte; Als er een type in mijn maat is achtergelaten aan het einde van de SummerTime-verkoop, kan ik me gelokt om de bruine of zelfs de Denim-Y Blue Colorways te krijgen …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Nog een 1577March 19, 2012in “Erin_sewing”
Ontmoet mijn nieuwe vriend, Heididecember 1, 2009 met 21 reacties
Stof 411june 19, 2012With 29 opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post