De Franse vrouwelijke methode om de WFH -stijl

De Franse vrouwelijke methode te aas om de WFH -stijl te aas
07/05/2020, gepubliceerd door Alanic Global
Het lijdt geen twijfel dat we absoluut verliefd zijn op de Franse meisjesstijl. Naast we doorgaan in quarantaine, zijn we bijzonder nieuwsgierig naar wat deze stijlvolle vrouwen precies in huis gebruiken. Ze blijven als normaal bij hun moeiteloos chique esthetiek, maar met een ietwat meer relaxte draai.

Een van de prominente leveranciers van groothandelskleding heeft een editie van WFH -kleding bedacht voor alle prachtige klanten. Deze zijn super chic, stijlvol en worden absoluut beïnvloed door de Franse vrouwelijke stijl.

Geen enkele Franse garderobe kan mogelijk totaal zijn zonder een ontspannen button-down shirt. Naast de quarantaine was het een van de meest prominente stukken die we vrouwen bij herhaling hebben zien gebruiken. Het is eenvoudig om te zien waarom – ze zijn moeiteloos stijlvol en voegen een ontspannen nagellak toe aan elk ensemble.
Hoewel we misschien in onze legging wonen, blijven Franse vrouwen trouw aan hun jeans – zelfs in het comfort van hun eigen huis. Het is een eenvoudige en relaxte keuze die volledig combineert met hun button-downs, bijgesneden vesten en T-stukken. Kies voor een ontspannen, rechte pijpen.
Franse vrouwen houden van zowel de minimalistische en ongecompliceerde aard van een slipjurk thuis, vaak gebruiken ze slip nachtjes als jurken. Ze zijn een perfecte balans tussen comfort en elegantie. U kunt kiezen voor de pastelkleurige slipjurken voor een plagende vrouwelijke look.

Een tijdloze T-shirts is een belangrijk onderdeel van de huiskast van een Franse vrouw met flexibel zwart, wit en marine-tinten die Supreme regeren. Je kunt neutraal gaan of vet worden. Zoek echter naar T -stukken die zijn ontworpen met aardse tonen die absoluut een sterke Art Hoe sfeer vertonen.
In plaats van altijd fitnesscentrumkleding elke dag, geven de Fransen de voorkeur aan comfortabele maar verhoogde basisprincipes. Afgezien van jeans, hebben we Franse vrouwen gezien, ontspannen brede broek en rekbare split-hem-broek zijn prominent omdat ze relaxed zijn en toch gepolijst.
Omzeil het oude, baggy slaaphemd en selecteer in plaats daarvan een elegante nachthemd. Het door vintage geïnspireerde slaapkledingpatroon is in opkomst geweest, evenals Franse vrouwen zijn gezien in hun gekoesterde high-end nachthemd terwijl quarantaine doorgaat.
Samen met traditionele button-downs, tanks en T-stukken, komen er vrij golvende blouses voor in de kasten van een Franse meisjes. Je ziet veel vintage-geïnspireerde details zoals kanten kragen en puffmouwen die comfortabel zijn, evenals niet-beperkende en gemaakt van zijden stof.

Een gerenommeerde fabrikant van mode- en fysieke fitnesskleding is hier om retailers te helpen voorop te blijven in de competitie van kledingbedrijven. Zoek met de Big Garments Collection en kies de stukken die aanspreekt voor uw zakelijke behoeften. Je kunt zelfs geweldige kortingspercentages gebruiken bij de aankoop, dus haast je!

Tags:
Kledingfabrikanten
fabrikant van fitnesskleding
groothandel kleding
fabrikanten van groothandelskleding
Groothandelsleveranciers

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Bedankt mam!Bedankt mam!

Jen (Who Was Macojero op eBay) heeft haar nieuwe patroonlocatie geopend, moeders patronen, en om te vieren dat ze ons een “virtuele hotdog” gebruikt bij haar grote opening! Gebruik de