Draag het op drie manieren: neem er een – Presentatiedag

Wanneer het mijn werkkast betreft, ben ik helemaal over veelzijdigheid. Als ik in een stuk investeer waar ik echt van hou, wil ik ervoor zorgen dat het de afstand kan gaan. In de komende drie dagen zul je zien hoe dit roze en marine -jas niet alleen drie verschillende manieren kan worden gedragen, maar specifiek voor drie verschillende werksituaties. Eerst op Bat vandaag is hoe ik zou passen voor presentatiedag op kantoor. Deze roze en marinejack slaat het echt uit het park.

(Ja, wen aan de sportanalogie├źn. Ik ben opgegroeid met alleen broers, om die reden is mijn hele leven een sportanalogie.)

Jas: J. Crew (hier of vergelijkbaar hier); Rok: J. Crew; Top: Ann Taylor; Schoenen: Ann Taylor; Ketting: Gorjana (vergelijkbaar hier); Oorbellen: gouden druppels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post