De hertogin draagt ​​Eponine London voor ‘Lieve Evan Hansen’ Musical

De hertogin droeg Eponine London voor de speciale uitvoering van Tonight Evan Hansen, een muzikaal spelen in het Noël Coward-theater in het westkant van Londen in Londen.

De uitvoering was een fondsenwerving voor de Royal Foundation.

Een video van Hallo’s Danielle Stacey toont het paar aankomen.

Het paar dat het theater betreedt.

Kate evenals William net in het theater.

Richard Palmer van de onthulling Tweeted een snelle video.

Mensen meldt dat “de bekroonde musical het verhaal vertelt van een jongen genaamd Evan die sociale stress en angst tegenhoudt, evenals sterk om met zijn leeftijdsgenoten te koppelen – zo veel, zodat hij een vriendschap met een overleden stagiair een vriendschap maakt om te zijn beter voor de familie van de jongen. ” Hieronder, een van de speciale programma’s voor de prestaties van Tonight.

Een alledaagse telegraafverhaal rapporten “Het wordt eveneens vaak beschouwd als de allereerste grote musical om het onderwerp van social media-centrale-fase te plaatsen.” Hieronder een snelle video over de show van de beste Facebook-pagina voor Evan Hansen West End.

Kensington Palace Notes De show “is gecrediteerd met het helpen om belangrijke gesprekken te beginnen over geestelijke gezondheid en wellness tussen ouders en tieners”.

De musical geopend in Londen in november 2019; Het speelt ook op Broadway, waar het 6 Tony Awards won, waaronder de beste musical. Hieronder, Benj Pasek, Steven Levenson, evenals Justin Paul in de opening van Londen. Meneer Pasek en Mr. Paul schreef de muziek evenals songteksten terwijl meneer Levenson het boek schreef voor de musical.

Vanavond ontmoette het paar een deel van de schrijvers en producenten vóór de show, waaronder de drie heren hierboven getoond.

De avond Basic Reports het paar sprak over het thema van de geestelijke gezondheid en het wellness.

“Tien jaar geleden geloof je dat dit spel hier zou zijn geweest?” Vroeg William.

“Ik geloof niet dat het zelfs zou bestaan,” zei de heer Pasek.

Een ander uitzicht op de hertogin.

Journalist Ahdeya Ahmed Alsayed was op de prestaties van vanavond en deelde een video van de Royals terwijl ze naar hun stoelen gingen.

YRH Prince William..i ben een gast van de Britse overheid. Precident van de journalisten van Bahrein Union.yrh, U & HRH De hertogin van Cambridge Princess Kate..U maakt Groot-Brittannië Trots echter een grotere bron van trots is uw humaniteit en de oorzaken van u.! Jullie hebben zowel een fantastische Groot -eten nodig. pic.twitter.com/r1biphgrqo

– Ahdeya Ahmed Alsayed (@Ahdeyaahmed) 26 februari 2020

Na de uitvoering hebben ze de cast ontmoet.

En bracht tijd met hen door.

Ik weet niet zeker wat de hertogin in deze foto is gebet. Andere video van Richard Palmer.

Een groepsfoto.

De show werkt samen met vier non-profits, inclusief de Shout Dilemma-ondersteuningslijn, evenals jonge geesten, liefdadigheidsinstellingen die door hoofdstogether worden ondersteund. In een programma-opmerking zei William:

Catherine evenals ik ben heel blij om vanavond met je mee te doen voor een speciale liefdadigheidsprestaties van Beste Evan Hansen in het Noel Coward Theatre. Een van de problemen waarmee we hartstochtelijk over geven, is geestelijke gezondheid en wellness en we zijn blij dat de beste Evan Hansen helpt om belangrijke gesprekken tussen ouders en tieners over dit belangrijke onderwerp te beginnen.

We zijn vooral trots op die schreeuw, een geest van de geestelijke gezondheid en wellness-ondersteuning, gelanceerd door de Royal Foundation, is een van de vier niet-winstgevende partners van Beste Evan Hansen die geestelijke gezondheidszorg en wellness-middelen levert aan het publiek van de show.

Opbrengst van de verkoop van Special Dear Evan Hansen London Fan Art-bakken (£ 15) zullen eveneens de goede doelen ten goede komen. Veel dank aan mijn buddy Janet om me te laten begrijpen over de bakken.

Hieronder, Kate terwijl ze het theater verliet.

Nu voor onze blik op wat Kate droeg voor het voordeel van deze avond.

De toga was door Eponine London, van de AW ’18-collectie van het label.

Gedaan in Black Bouclé, het stuk beschikt over een gemonteerd lijfje met strass of kristallen knoppen, een extra grote kraag, ellebooglengte mouwen, evenals een geplooide, volledige rok. Hieronder, een beter kijken naar het materiaal evenals knoppen. De afbeeldingen aan de linkerkant en in het midden zijn van deze avond; Het schot aan de rechterkant is van de productpagina; Het lijkt erop dat Kate’s knoppen anders zijn dan die op het model worden weergegeven.

Andere eponine-ontwerpen De hertogin heeft een milieuvriendelijke omhulsel gedragen voor instellingsbezoeken in februari 2019; Een blauwe toga gezien voor een januari 2017 Ga naar het centrum van Anna Freud (de jurk werd herhaald voor engagementen in Yorkshire in 2018); evenals een retro-geïnspireerde rok fit zeer eerst gedragen in maart 2016 (die werd herhaald in maart 2017).

DeHertogin bracht haar Jimmy Choo ‘Romy’ Dégradé glitterpompen terug.

De stijl heeft een puntige teen, 3,9 “hak en glinsterende glitter atop suede in een patroon dat vervaagt van ‘schemer blauw’ op de hiel naar zilver aan de voorkant van de schoen. We tonen de stijl bij Jimmy Choo ($ 725) waar het in de meeste maten op voorraad is; Het wordt eveneens aangeboden bij Bloomingdale’s in de meeste maten ($ 725) en bij Neiman Marcus ($ 725) in beperkte maten. Het is in verkoop in beperkte maten bij Net-A-Porter ($ 435). Het wordt eveneens aangeboden in een 2,5 “hiel bij Jimmy Choo ($ 725).

Het leek erop dat Kate een Jimmy Choo Clutch droeg die overeenkomt met de hielen, de Ellipse Dégradé van het merk glinsterende lederen koppeling ($ 995). De tas is bedekt met glitter die donkerder is van boven naar beneden; Het is gevoerd in leer en meet ongeveer 8,5 “x 5”.

Veel dank aan Innominate en Heaven op Twitter voor hun hulp op de ID.

De hertogin droeg haar haar en bracht de kroonluchter oorbellen van de koningin terug, lager rechts in de inzet.

Hieronder ziet u Kate vanavond. Andere gelegenheden Kate heeft de oorbellen gedragen, zijn (links naar rechts) A 2017 Parijs-ontvangst; de Tusk Conservation Awards 2018; evenals de Performance 2017 Royal Range. Aan de rechterkant, Kate in de oorbellen op het diner van 2011 BAFTA in Los Angeles, de allereerste keer dat ze ze zag dragen.

De hertogin heeft zich eveneens versleten voor staatsgelegenheid, waaronder de diplomatieke receptie en een staatsdiner.

Nog een foto van deze avond.

VIDEOS:

Kensington Palace Steeds een korte video van de nacht met de iconische ‘Jij bent niet alleen’ nummer.

Dit omvat de dierbare Evan Hansen London Opening Night in het Noël Coward Theatre; het loopt ongeveer 1:20.

Deze alledaagse e-mailvideo heeft 30 seconden die het paar aankomen.

Linkage:

De bescherming van de dagelijkse mail is hier; Het verhaal van Robert Jobson voor de avond Basic is hier

Een artikel is hier; Een stad en het verhaalverhaal is hier; Hallo’s stuk is hier; Elle’s verhaal evenals galerij zijn hier; De modekolom van de telegraaf door Caroline Leaper is hier; De Fug Girls publiceren is hier

429SAVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post