Schort + gown = schortjurk!

Is dit niet schattig? Karen heeft het net naar mij gestuurd, en hoewel ik niet veel van een schort persoon ben (als je niet veel “gaf, geeft je” minder dan twee dozijn “), ik ben extreem gelokt door deze veiling. Ik zou zelfs verleiden, als het mijn maat was (het is B28-30, klik op de foto Snel als je de eBay-veiling wilt zien, omdat het voor het slapen gaan).

Meestal wil ik het gewoon krijgen om het naar een jurk te verlengen. Ziet het er niet extreem duro-y uit? Ik hou van de prinses-lijnen en de zakken. Ik zou het in blauwe gingham doen met lichtblauwe vaste stof voor de zakken en stropdas, verbeter de stropdas, evenals hoogstwaarschijnlijk een solide band rond de bodem. evenals dan zou ik er een taart erin gaan maken. Wat wil je nog veel meer?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Werk in uitvoering: Grijze ruches Jurkjune 2, 2008
LinkTastic Friday No. 2 Februari 22, 2008
Geheime levens van jurken vol. 8 September 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post