Maak uw inventaris interessant met groothandel in Women Swimwear

, maak uw inventaris interessant met groothandel dames zwemkleding
22/07/2018, geplaatst door Alanic Global
De zomer komt zo goed als iedereen die het strand raakt. Evenals zo zijn de mooie vrouwen die het Oomph -quotiënt aan het strand of het zwembad toevoegen met hun prachtige zwemkostuums UK. Swimwear bestaat uit een garderobe die nodig is en wordt aangeboden in een overvloed aan stijlen, kleuren, ontwerpen en patronen. Het is uiteindelijk uw optie om te kiezen, maar het is raadzaam dat u degene kiest die uw lichaamstype het meest aanvult.
Een stuk zwempak
Een van de meest typische evenals populaire items in groothandel in wholesale dames zwemkleding is één stuk zwempak. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het uit een enkel stuk dat het bovenste gedeelte van je lichaam en het kruis en de billen bedekt. Dit wordt aangeboden in brede variaties in termen van snit en stijl, evenals ontwerpen en patronen. Hierin kunt u kiezen voor racer terugstijl, halterhals en normale riem. Racer terugstijl heeft meestal de voorkeur van actieve zwemmers omdat het uw armen vrij houdt en daarmee uw prestaties verbetert. Deze zwempakken komen in aantrekkelijke monochromatische kleuren zoals rood, blauw en zwart. U kunt ook kiezen voor gedrukte. Wat de afdrukken betreft, hebt u onbeperkte opties. Maar je ziet vooral vrouwen die typische prints zoals polka -stippen, sterren, bloemenpatronen en dierenprint onderschrijven.

Bikini
Ook bekend als tweedelige, dit zwempak heeft één stuk dat de borsten bedekt, evenals de andere die zowel de lies en billen bedekken. Waarschijnlijk de sassigste outfit onder iedereen, deze stijl van zwemkleding biedt je voldoende gelegenheid om te pronken met je goed afgestemde lichaam. Hier kunt u ook gebruik maken van ontelbare variaties.
Tankini
Ook dit bestaat uit tweedelige, een die het bovenlichaam bedekt, inclusief je buikgedeelte. Het andere deel is als je lagere onderkleding. Een klein deel van je buik is dus zichtbaar. De tanktop kan komen in een aantal trendy variaties. Hier kunt u ook zowel mixen als matchen en uw badkleding dragen.

Dus, de volgende keer dat je voor een strandvakantie gaat of gewoon daarbuiten om te zwemmen, zorg er dan voor dat je de beste zwemkleding onderschrijft. Deze worden gemakkelijk aangeboden in verkooppunten. Als u een dergelijke winkel bezit, is het een geweldig concept om uw inventaris in te slaan met alle in badkleding die geen van uw klant met lege handen heeft aangeboden. Het rechtstreeks kopen in bulk van zwemkleding die producent is, zal u veel betere prijzen bieden.

Tags:
Fabrikant van zwemkleding
zwemkostuums uk
Swimwear -producent USA
Swimwear -fabrikanten
Groothandel vrouwen badkleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post