Dit is me gek

Dit is een nieuw Vogue Reproduction Pattern (Vogue 1172), en ik weet het, absoluut en zonder twijfel, dat ik ooit heb geblogd over het origineel van dit patroon. Kan ik het nu herinneren? Kan ik het nu vinden? Is het gelabeld met een van de honderden facetische tags die ik heb gebruikt om vijf jaar geleden te beginnen met bloggen? Nee, nee, en dubbel nee, met een garnituur van vers ingevoerde nee.

Ik herinner me vaag dat iemand anders probeerde dit patroon te vinden, en misschien was ik een APB uit? Mogelijk? Of misschien was het gewoon ik dat ik een excuus had om een ​​jurk te maken die tot zeven meter van de stof kan vereisen om te maken? Nee? Rinkelt niet een bel?

Ik houd echter van dit patroon, dus ik ben erg blij om het terug in de productie te zien. Ik wou dat ik het originele nummer kon herinneren, hoewel ik bedoel, het maakt niet veel verschil. Maar zou het niet geweldig zijn als iemand (niet ik) blogged over het maken van twee versies, één uit het vintage patroon en een van de reproductie? Het zou geweldig zijn als iemand (niet ik) de uitdaging wilde nemen … (Heb ik me niet luid genoeg gezegd? Ik hoop het wel.)

Als je het oorspronkelijke nummer herinnert, heb je alsjeblieft genadig en laat een reactie achter.

Labels: Memory_loss, Reproducties, Vogue_1172

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Dit bestuurt me CrazyApril 19, 2010 met 24 reacties
Ik dacht dat je 20, 2007 moest nekennen
Een gast rant op “Waarom zijn vintage patronen zo duur?” 17 juli 2008with 116 Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post