Vecht analfabetisme met tee shirts

Ik had altijd een enthousiasme voor boeken, er is iets aan hen, de methode die ze me laten vallen meestal. Ik ben er zeker van dat ik niet zonder sprookjes of van verhalen had kunnen leven, ik geloof dat niemand online als dit moet. Ik ben het type persoon dat gelooft dat iedereen toegang moet hebben tot onderwijs en iedereen moet precies begrijpen hoe cruciaal literatuur is. Als gevolg hiervan ontdekte ik over deze ongelooflijke inspanning genaamd “Outsmarting ontbering één boek Every Time” gemaakt door reizende verhalenorganisatie. Hun wens is om slechte kinderen de mogelijkheid te bieden om te lezen en daarom cruciale noties te vinden over ons ras, ons verleden, onze traditie, in waarheid: literatuur. Reizende verhalen organisatie heeft het elke dag moeilijk met analfabetisme in de hoop op verbetering in de meest getroffen gebieden van de wereld: El Salvador, Nicaragua, Fillipines, Zuid -Sudan enz. Tussen hun banen bestaat er veel kansen voor jonger Help hun soort. Bijvoorbeeld met slechts 10 $ een donatie, kunnen we een kinderen ontdekken om Red Riding Hood of 101 Dalmatiërs te bekijken. Registreer u nu bij de 10 $ Buckchallenge en stop analfabetisme.

Maar hoe hebben ze precies omgegaan om zo veel voorstanders en vrijwilligers aan te trekken? Door een op het sectie Internet T -shirts op te zetten, waar alle TEE -enthousiastelingen inspirerende typografische ontwerpen kunnen ontdekken. Achter de eenvoudige, stijlvolle “lezen is sexy” stijl, is er iets van veel meer interesse: met jou die T -shirts gebruiken die een kinderen zullen ontdekken en in de hele literatuur zullen vinden. Zelfs als reizende verhalen geen grote tee shirts -collectie hebben verzameld, bewonder ik zijn inspanningen en ik zou absoluut 20 dollar voor één T -shirt sparen. Zoals het team heeft gespecificeerd: “Waar jongeren geen boeken hebben, hebben we bibliotheken opgezet. Waar jongeren boeken hebben, beïnvloeden we een soortgelijke voor het lezen. ”

Om hun strijd tegen ontberingen en analfabetisme te ondersteunen, gaat u naar hun opgenomen gedeelte en om hun T -shirts te krijgen, klik hier.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post