Vakantieseizoen: GRATIS FESTIVAL GRAFIEK

Gratis festivalafbeeldingen met aquareleffect
Als je een gratis, avontuurlijke geest zoals wij bent, weet je dat het festivalseizoen is begonnen – zie, Glastonbury, Lollapalooza, Coachella en nog veel, nog veel meer. Dus als je in de twintig zomervakantie zegt, denk je aan wilde festivals; En zelfs als we er misschien niet zijn (voor hen allemaal), bereiden we ons volledig op op onze eigen manier. Natuurlijk hebben we het over enkele speciale graphics, want dat is wat we leven en ademen.
Deze keer vonden we de perfecte set van Boho Elegante set waterverfafbeeldingen die ons de beste festivalvibes opleverden, die je gratis kunt gebruiken voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik! Uw enige inspanning zou zijn om de geweldige mensen bij Freepik te erkennen. En natuurlijk, concentreer je op je grafische projecten die deze materialen prachtig kunnen opnemen. We denken aan festivalposters, t-shirtprints als je ze combineert met een eenvoudige positieve boodschap, festivalbanners en uitnodigingen, zelfs logo’s, badges en stickers.

U hoeft zich geen zorgen te maken over een tijdslimiet – GraphicLoot in samenwerking met Freepik biedt deze geweldige set in het gedeelte met de gratis deals, waaraan u op elk moment toegang hebt.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

SparkleSparkle

Een paar weken geleden kreeg ik de mogelijkheid om naar Washington D.C. te gaan voor de onthulling van de speciale inaugurele jurkcollectie van het huiszwarte markt. Het is een speciale

KeukenhofKeukenhof

Top: Kate Spade | Rok: Kate Spade (hou van de kledingversie en ook geobsedeerd door deze simliar jurk) | Naakt enkelriem sandalen: Dune London (hou ook van de gouden versies