Windowpane Coat

Willingpane Coat: BB Dakota | Jeans: Paige Denim (oud, vergelijkbaar hier, hier en hier) | T-shirt: J. Crew | Schoenen: SJP -collectie | Tas: M2Malletier | Ketting: Gorjana | Choker: oud maar vergelijkbaar hier | Zonnebril: Ray-ban

<< >

Vandaag zou mijn eerste dag terug in NYC zijn voor het begin van de New York Fashion Week, maar ik werd gisteren getroffen door de Black Pest en ben gistermiddag voor de telling geweest – omdat ik momenteel niet in staat ben om te staan rechtop, wat blijkbaar een vereiste is bij het doorlopen van de luchthavenbeveiliging. Ik hoop dat ik net getroffen ben met een griep van 24 uur en het morgen of zaterdag kan halen voor de rest van de modeweek.

In de tussentijd is deze casual werkkledinglook met mijn favoriete Windowpane -jas de eerste van een paar outfits die ik al had om hier te delen terwijl ik op reis was. De jas heeft een mooie drapeer en is super lichtgewicht en dient als de perfecte topper tijdens de lente- en zomermaanden. De klassieke Windowpane-print ziet er geweldig uit met meer formele ensembles (ik heb hier een vergelijkbare winterjas gekoppeld met een eenvoudig volledig zwart ensemble) maar ziet er ook geweldig uit over jeans en een T-shirt zoals vandaag gestyled. Later op de dag heb ik zelfs mijn hakken uitgeschakeld voor deze favoriete sneakers om boodschappen te doen, en de jas perfect aangepast aan de sportieve sfeer.

Ok, terug naar mijn cocktail van dagquil en gemberbier …

Fijne donderdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post