Jean rok

Fotografie door Melanie Riccardi

Sweater: Bailey 44 (ook hier) | Rok: J. Team (erg vergelijkbaar hier en hier) | Sandalen: c/o Ann Taylor | Zonnebril: Anine Bing

<< >

Hoewel je waarschijnlijk niet snel een denim klein op kantoor zult hebben, geloofde ik dat ik deze favorieten zou delen die ik op onze huwelijksreis heb gebracht.

Perfect voor gelaagdheid over strandkleding, dit sweatshirt werkt misschien ook prachtig met een hoge taille broek (zoals deze) of een kokerrok (zoals deze).

Hoewel niet nogal flexibel voldoende om het cijfer op kantoor te maken, is deze denim mini zeker de afstand voor mij gegaan tijdens de zomermaanden. Ik gebruikte het hier terwijl ik tijdens mijn vrijgezellenweekend door de straten van Montreal liep, maar lijkt het echter continu te gebruiken – brunch, diner, het strand, noem maar op.

Rijk en ik verlaat de Seychellen vandaag voor deel II van onze huwelijksreis in Zuid -Afrika. Ik kan niet wachten om geweldige deals van het huwelijksevenement en de huwelijksreisdetails hier te delen als we terugkomen! Blijf in de tussentijd op Instagram in contact komen voor een paar voorproefje van wat we van plan zijn. Gelukkige vrijdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post