De honderd jurken: dag 87

Nog een vogue 9760 … jullie mensen beginnen het concept te krijgen dat ik behoorlijk een binge sewaar ben, toch? Ik ontdek een patroon en haal het net zo goed als hoger totdat ik het geen enkel type meer kan maken.

Ik heb dit materiaal echt in twee kleurwegen gekregen – dit rood / blauw, evenals een bruin / kastanjebruin / groen. Ik heb een rok van de bruine kleurlijn gemaakt, maar ik geloof echt dat ik er misschien een paar van heb. Die deze opnieuw bekijken, geloof ik “Hmm, ik moet zo graven …”

Het omgaan met precies hier (ik herinner me) is Kona Quilten Katoen:

Hier is een veel beter kijken naar het matchen van het patroon bij het midden voornaad:

En het lijfje zonder de omgang met weergegeven (AKA stealth-modus). [DIE MAAK MAAK MAKEN ME EEN BOEK NODIGDE “SEAT-MODUS: de trucs van het zijn rustig modieus” en praten over alle high-end merken zonder zichtbare labels, precies hoe te compenseren op maat gemaakte kleding, enz. Enz. ]

Felgekleurde ritsen maken me gelukkig:

En de rug – dit materiaal is echt lichtgewicht (en zacht, dat je niet echt op de foto’s kunt zien), dus de back die ermee gaat, is extreem voor de hand liggend:

Ook, in de honderd jurken-het-boek nieuws, dankzij Emily bij Shell Chic’d voor deze geweldige beoordeling!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De honderd jurken: dag 50july 22, 2013in “100 drukken”
De honderd jurken: dag 30july 2, 2013in “100 drukken”
plinten van het ISSUEDECember 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post