Underreping Merk voor de ondervertegenwoordigde

Er is een behoorlijk interessant T-shirtproject voor financiering in Kickstarter dat u anders kunt vinden dan de anderen. Paul Leonard is versleten om dezelfde gezichten te zien die op T-shirts – beroemdheden en atleten en acteurs en popcultuurcijfers zijn gedrukt. Alle cruciale op verschillende manieren, maar hoe zit het met de minder bekende uitvinders van nuttige dingen die we elke dag gebruiken zonder het zelfs te realiseren?
Schrijf mijn paper voor mij
In het medische gebied zijn, Paul en zijn vader kwamen met het idee van ondergelopen en kwamen met tal van namen van wetenschappers en artsen tot uitvinders van muziekinstrumenten. Net als een elite-club van Geeks en Science-fans die graag bekende gezichten van deze studiegebieden willen zien. En alles zal worden afgedrukt op de t-shirts van de hoogste kwaliteit.
Het project zal zich richten op 4 individuen, voor starters:
Adolph Rickenbacker – Uitvinder van amplificeerbare elektrische gitaar
Rene Laennec – Innovator van stethoscoop
Roald Amundsen – ontdekte de Zuidpool en leidde de eerste reis naar de Noordpool
Victoria Woodhull – Eerste vrouw om te rennen voor president van de Verenigde Staten
Ondergelopen merk voor de ondervertegenwoordigde!
Victoria Woodhullroald Amundsenreen Laennecyou kan het project volgen op Facebook en Twitter om de huidige ontwerpen, foto’s en info over de lijn te bekijken en hoe je kunt bijdragen. Hier is de directe link naar het Kickstarter-project waar u zelfs de kleinste ondersteuning kunt toevoegen.
ZP8497586RQ

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post