Het beste van Winterseizoen Fashion Essentials

brede beenbroek, trui vesten, utility-laarzen – sommigen zijn snel om een ​​aantal van de meest significante dalings- en winterseizoentrends op te starten voordat het seizoen begint. Dan komt de sneeuw. De koude sets in, en we doven naar de stukken die niet alleen een draad behouden van wat ons het gevoel geeft “ons”, maar ook de stukken die functioneel werken in onze dagelijkse levensstijl.

Het is half januari. Er is veel winterseizoen over, maar het is lang genoeg voor ons om vast te stellen wat essentieel is in onze winterseizoenskasten.

Als zodanig, hier is het beste van de winter. Een verzameling stukken die niet alleen op trend zijn, maar degenen die zich het hele seizoen hebben bewezen als garderobe-benodigdheden.

afbeelding cred @ sourceunknown.store

Wijde beenbroek

Voor jullie liefhebbers van skinny jeans, het spijt me. Dit jaar is de stemming in en zijn brede beenbroek de broek van de keuze. In de minimalistische modewereld zijn ze goed omarmd voor veel meer dan een paar seizoenen. Dit seizoen hebben ze het mainstream gehaald. Als je je niet helemaal best rocking hebt, kiest je deze herenkleding geïnspireerde trend, kies een veel meer ingerichte bovenkant om de focus van een flatterende vorm te verschuiven die je veel meer gebruikt om met een ingerichte broek te krijgen.

De extra grote blazer

Meisje, als je er nog steeds niet hebt gekregen, weet ik niet zeker welke blik op je wacht. Een extra grote blazer is een warme laag die een enemble een beetje veel verfijnder maakt. Zeg hallo om te-shirts en leggings geschikt te maken voor het kantoor. Werken een 8-5 in de modewereld, dit is een stuk dat ik 2-4 keer per week draag, en zeker de moeite waard om te investeren in een luxe kwaliteitsstijl waar je jaren zult dragen.

afbeelding cred @mvb

Lederen leggings

Een favoriet voor een paar seizoenen, er zijn zo veel redenen die je een paar leren legging in je garderobe nodig hebt. De outfitideeën voor lederen leggings zijn echt eindeloos en ze voldoen aan beide categorieën van comfort en sex-aantrekkingskracht. Is er nog veel meer winnende combo dan dat? Ik heb de mijne elke week gevonden.

afbeelding cred @__modus

Utiliteitslaarzen

We hebben nu een paar dagen sneeuw gezien aan de oostkust. Utility-laarzen zijn niet alleen het meest gerenommeerde silhouet voor schoenen dit seizoen – ze zijn ook zeer nuttig tijdens het weer van de winterseizoen. Als je een paar niet hebt gekocht, ga je gang en trakteer je jezelf. Het goede nieuws is, ze zijn voorspeld om door de komende seizoenen goed door te gaan.

De leren beugel

Leren jassen zijn altijd een garderobe-nietje. Dit seizoen is de Boxy Sister Queen met een oversized fit- en utility-zakken. Als een blazer is dit stuk een geweldig gelaagde stuk voor de stijl van het winterseizoen, en het leer geeft je look een beetje rand. Ik heb mijn favorieten in mijn capsule-kledingkast gehad en ze krijgen dit seizoen een training.

afbeelding cred @ingridedvinsen

Een honkbalkap

Verberg het haar van gisteren en houd warm met het ATHLISEURE-accessoire van het seizoen, een honkbalkap. Goed nieuws is, je kunt dit winterseizoen blijven dragen van essentieel door de lente.

Met deze garderobe-nietjes kunt u bijna elke combo opfrissen in uw winterseizoenskast. Heb je een paar veel meer benodigdheden nodig? Deze 8 moeten vallende mode-essentials zijn nog steeds sterk door het seizoen van het winterseizoen.

Deel dit:
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
9Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster) 9
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op zak (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Workwear Street-stijl met Anne Fontainan Air of Confidence, een lange gematigde pas. Ze borstelt een losse wisp van haar en laat haar hand beschadigd raken in de op maat gemaakte lijnen van haar passend. Je vangt een kijkje van haar enigszins gescheiden lippen terwijl ze terug wijkt naar het achterbeeld. De meester van de straat …
6 januari, 2022in “Blog”

Deze + dat: 13 moeiteloos Trendy Outfit-ideeën voor Winterwe zijn allemaal druk. Onze generatie is uitgeleend voor een samenleving die ons elk moment inpakt met ochtendfitnessroutines, late night office-uren, sociaal rendez-vous en behoud van foto Ideal woningen. We zijn altijd in een haast, en het moment dat we in staat zijn om te vertragen, proberen we in een laatste …
10 januari, 2022in “Blog”

Preppy of minimalistisch, Loafers zijn de nieuwe schoenen essentialslove het of haat het, als mode jouw ding is, ken je al dikke loafers de minimalistische must-have schoenen van het seizoen. Deze zelfverzekerde 90’s IT-girl-stijl maakte in 2021 een enorme comeback, die in combinatie is met minimalistische en preppy-outfits. Afbeelding Cred (en een van mijn favoriet …
20 december, 2021in “Blog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

SparkleSparkle

Een paar weken geleden kreeg ik de mogelijkheid om naar Washington D.C. te gaan voor de onthulling van de speciale inaugurele jurkcollectie van het huiszwarte markt. Het is een speciale