Gray Fringe Coat

Fringe Coat: Ralph Lauren | Booties: Steve Madden | Sweater: problemen | Jeans: Paige | Zonnebril: Stella McCartney (vergelijkbaar hier) | Lip: NARS (bansar)

<< >

Er gaat niets boven een jas met een beetje extra “rits” (zoals mijn moeder zou zeggen) om van je fundamentele zwarte outfit te veranderen in iets dat niet zo eenvoudig is. In dit geval is de ongrijpbare “zip” beschikbaar in het type franje franje vooraan, evenals het vloeiende draperen van wat de ideale dekenjas was om mezelf te wikkelen, omdat de dagen uiteindelijk geleidelijk koud zijn in San Francisco.

Ik gooide een paar bruine lederen laarsjes om de sluiting van het bruin lederen tab voor de voorkant te spiegelen, waardoor mijn chronische dwang was, voor een bepaald aspect van matchy-matchiness, en nog meer het zwarte monochroom uiteenvallen. Twee vogels, één steen.

Met de kilte van november tot slot hier (en een naderende triphuis naar Wisconsin voor Thanksgiving … YessssS !!!), ben ik in dringende eis van een winterseizoenvernieuwing. Hieronder staan ​​degenen die ik momenteel in de gaten ben. Eventuele favorieten?

Vorig item

1 van 25

volgende item

Veel van deze jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus als je een stijl opgaat die je leuk vindt, klik je voor veel meer kleurkeuzes; ))

Deze publicatie is opgericht in samenwerking met Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post