Nieuw: Escape Motions Release Rebelle 2

Nieuwe release van de veelgeprezen Real Media Paint Software -applicatie Rebelle Rebelle
Aquarel -enthousiastelingen hebben een reden om enthousiast te worden, omdat de originele Rebelle -softwaretoepassing waarmee u een redelijk waterverfontwerp kunt herscheppen, een upgrade heeft gekregen. De verbeterde Rebelle 2.0 -versie simuleert waterverfmenging, acryl- en droge media -kunstwerken in spectaculaire details.
Het product van Escape Motions, verantwoordelijk voor Flame Painter en Amberlight, is een echte concurrent geworden tegen de natuurlijke effecten van Corel Painter.
Opmerkelijke verbeteringen zijn beschikbaar in de vorm van GPU -versnelling, omdat de softwaretoepassing uw computer berucht heeft vertraagd. Er zijn veel nieuwe borstels, terwijl u ook uw eigen borsten kunt maken. En de meest opwindende is de mogelijkheid om gemakkelijk stencils en maskers te maken.
Rebelle 2 is uitstekend in het nabootsen van vloeistofgedrag. Je kunt het effect van het blazen op aquarellen opnieuw maken, waardoor het verbazingwekkend realistisch is! Andere verbeteringen zijn onder meer sneller opslaan en ongedaan maken, naast het importeren en exporteren van Photoshop.
Helaas is er ook een nadeel, namelijk de prijs. U kunt het nu kopen voor $ 89,99, terwijl de eerste volledige versie $ 59,99 was.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post