Op de 2e Dag van Kerstmis: gratis kaartsjablonen

Holiday Freebies: gratis kaartsjablonen
Ik dacht erover om een ​​trend te volgen die rond de vakantie aan de gang is, met 12 dagen gratis kerstbronnen. Het nummer is niet willekeurig. Zoals je misschien weet, is het geïnspireerd door het populaire nummer en wordt het nu gebruikt in een veel meer commerciële context. Het fungeert als een aftelling van de hoofdviering van het seizoen, eerste kerstdag. Ik was terughoudend om het te doen, omdat deze 12-daagse vakantie een diepere, religieuze betekenis heeft. Gebruikt in de context van vandaag, minimaliseert het een minimum van die oorspronkelijke betekenis. Aan de andere kant is het een geweldige en georganiseerde manier om nuttige inhoud te verbinden met de geest van het seizoen.
Daarom ga ik je 12 artikelen vol gratis vakantiebronnen geven. Omdat dit een tijd moet zijn om te geven, zonder tekenreeksen. Minstens één keer per jaar, voor een maand, moeten we meer geven, veel toleranter zijn, veel meer luisteren en er niets voor terug verwachten.
Het eerste bericht ging helemaal over gratis tags. Nu is het tijd om zich te concentreren op wensen en geïndividualiseerde gedachten, gecreëerd op de meest geavanceerde en aangename manieren. Deze gratis kaartsjablonen zullen iedereen zoekt. De stijlen variëren van grappig en speels tot minimalistisch en elegant.

Ze zijn allemaal klaar om af te drukken en moeten voor persoonlijke doeleinden worden gebruikt. U kunt de Freepik -kaarten gebruiken voor commerciële doeleinden, hoewel u toeschrijving moet geven.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post