Boekbeoordeling WEEK: Born-Nogmaals Vintage

Born-Nogmaals Vintage is nog een boek waar ik niet echt het publiek voor ben. Ik dacht dit langs over pagina 10, waar de auteur verwijst naar een “frumpy fifties huisvestress”. (Ik hield mijn parels evenals gezegd: “Nou, ik nooit!” Toen schudde ik mijn rokken.)

Als ik een paar perfect goed wilde ontwikkelen (of niet-zo-goed: denk Qiana Tee Shirts uit de jaren 70) Vintage en klap samen de stukken in nieuwe, draagbare kleding, die één ding zou zijn (en af ​​en toe een leuk ding, Ook) Dit is echter een lijst met dingen die ik niet als wearable beschouwt:

Jeans afgesneden bij de knie met truimouwen genaaid erop, “om het uiterlijk van een beenwarmer te maken tijdens het elimineren van de strijd van” Boot-Horning “Your Cuffs”

(Hoewel we op het gebied van beenwarmers zijn) beenwarmers gemaakt van truimouwen, in het algemeen

Beenwarmers helemaal

een korset gemaakt van een trui

korte broek (van alles gemaakt)

Armverwarmers

Als deze klinkt als kleding die trots op de plek in je kast hebben (en je hebt veel sweaters om te knippen), dan is dit boek misschien voor jou. Ik ben bang dat ik mijn tijd doorbracht door dit boek dat het “vóór” kleding veel veel meer dan de “afters” wilden. Evenals wanneer de auteur schreef (op pagina 65) “Snijden van elk type geweldige vintage jurk is een risico, maar het eindresultaat hier laat zien dat het de gok waard is,” Ik ben bang dat ik zei dat ik het niet is! ” hard op. (Sorry daarvoor, persoon in de koffiebar naast me.)

Als je wel een perfecte vintage jurken wilt snijden en ze naaien tot t-shirts, gebruikt dit boek veel meer dan genoeg informatie om je op weg te helpen. (En als dat is wat je gelukkig maakt, prima. Ga, veel plezier!)

[P.S. De Pocket Haiku van gisteren is fantastisch! Ik zal de winnaars (en sommige tweedehands) volgende maandag posten.]

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

In afwachting van de lente … 11 februari 2008
Moths in het Pocketbook [Let op: Long Entry] 2 juli 2007
Een dupliek en een verklaring van principlesmay 15, 2008with 214 opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post