Geen behoefte aan Halloween -kostuum met deze IT T -shirts

Halloween Perfectie: het t -shirts
In afwachting van Halloween is er maar één type T-shirts waarin ik geïnteresseerd ben: het t-shirts. Je hebt me niet nodig om je aan te bevelen om de Horror Classic uit 1990 te gaan bekijken. Het heeft me zorgen gemaakt in de dromen van elk kind van die generatie. Als je van horror-films houdt, is de originele mini-serie een zou moeten zien.
Verrassend genoeg is deze remake van 2017 behoorlijk goed, zeggen sommigen nog beter. Gebaseerd op het gelijktele boek van Stephen King, gaat het over een demonische clown, die de zorgen over kleine kinderen voedt. Kortom, dit is gewoon geweldig voor de tijd van het jaar of wanneer je wilt stoppen met slapen ooit meer.
Dankzij het talent van Bill Skarsgard zal hij je als pennywise kruipen, waardoor je op de rand van je stoel houdt. De kinderen spelen hun rollen van underdogs heel goed. Ze lijken echt doodsbang te zijn door de schurk. De bewerking en regie zijn zo goed dat ik echt hoop op een tweede IT -film. Andy Muschietti heeft de personages heel goed genageld, hij creëerde niet alleen sensatie. Iedereen die erin slaagt het hart van een Stephen King -roman af te beelden, niet alleen de horror, moet een toegift doen.
Hier zijn de beste keuzes met de moorddadige clown en de ietwat voorspelbare mash-ups:
<< 0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post