Vage vragen, reageerde op vaag

Ik wil zeggen dat iemand me e-mailde – onlangs, zelfs! – Vragen of er veel patronen met Sweetheart Drives Arounds waren. zoals deze hierboven. Behalve dat ze de term ‘sweetheart halslijn’ niet begreep, ‘, net zo goed alsjuist “een jurk zoals de jurk van vandaag”? Wat betekent zoeken naar het in mijn e-mailarchief is zinloos. Hoe dan ook, als je het vraagt, is dit mijn antwoord, evenals het wordt aangeboden uit Miss Helene’s voor $ 9,99, evenals het is een B37, dus heb erbij!

Een andere Lisa (niet Lisa in Miss Helene’s) wenste te begrijpen waarom haar voltooide stikselsjobs altijd ‘zelfgemaakt’ uitziet, wanneer ze ze vergelijkt met kledingstukken die ze in de winkel ziet. Ze stelt dat ze geen vreemde grootte is, evenals ze gebruik maakt van materialen van betere kwaliteit dan de winkel-gekochte dingen, dus waarom zien haar kleding niet beter uit?

Mijn vage reactie is dat het waarschijnlijk is dat het drukken: ik ontdek dat wanneer ik iets maak dat naar bit afkijkt voor wat ondefinieerbare reden, het is sinds ik met de dringende naden bit gesneden. Hoe meer tijd ik doorbreng met het strijkijzer tijdens de bouw, de veel betere dingen eruit zien. Ik geef echter toe dat dat een vage reactie is, evenals misschien een soort aantal dingen, dus als je een veel betere reactie hebt voor Lisa, laat het me dan weten!

De laatste zorg voor de dag is van Lynn, die tips wil op precies hoe haar merk te organiseren! Nieuw! Naaien! Kamer! (Exclamation Points Mine; Ik heb een type interpunctie Hemochromatose, waar ik uitroeptekeningen op routinematige intervallen moet zijn, opdat mijn grote interpunctiesorganen in de shutdown gaan). Ik probeer nog steeds mijn eigen stikselkamer te organiseren, na twee jaar erin, dus ik zou elk type hints op dit onderwerp waarderen dat je geeft om te geven. Ik vertelde Lynn om naar Posie’s studio te kijken als inspiratie. Elk type anderen komen in je op?

Andere vage antwoorden:

“Ja, meestal.” “Als je het op die manier wilt geloven. ” Kan zijn, ik weet het niet zeker.” “Laten we het proberen en zien wat er gebeurt.” “Ik zei dat . ”

Vrij van toepassing op uw eigen vragen!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008
LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post