Casual Friday: Travel Favorites

Look 1: Jacket: C/O St. John Knits | Jeans: Victoria Beckham | Tank: Club Monaco | Schoenen: SJP -collectie | Zonnebril: Miu Miu C/O Idem | Tote Bag: C/O Gigi New York | Oorbellen: c/o Melinda Maria | Ketting: Gorjana | Lip: NARS (bansar)

Look 2: Jacket: c/o St. John Knits | Jeans: Paige Denim | Turtleneck: Ann Taylor | Schoenen: Steven | Tas: c/o Gigi New York | Oorbellen: c/o Melinda Maria | Zonnebril: Miu Miu C/O Idem | Lip: NARS (bansar)

Ik heb veel vragen gekregen van lezers over reis-/verpakkingstips, en na de (letterlijke) mijlen die ik op mijn St. John -breisstukken heb geplaatst, moet ik je de binnenkant van deze baby’s geven: ik reis veel , dus na jaren van vallen en opstaan, ben ik behoorlijk berekend over verpakking. Natuurlijk roteren de exacte inhoud van mijn koffer altijd, afhankelijk van de gelegenheid, de tijd van het jaar, en het doel van de reis, maar het ene merk dat absoluut altijd zonder falen in mijn koffer is, is St. John Breits. Eerlijk gezegd vertrouw ik volledig op hun stukken tijdens het reizen, omdat als gebreide kleding hun pakken en jassen niet rimpel als andere stukken. Ze kunnen worden opgevouwen om in zelfs de meest drukke koffer te passen, en bij aankomst – voilà! Ze zijn kreukvrij, moeiteloos chic en klaar om te dragen.

Vandaag heb ik twee van mijn favoriete lange Topper -jassen terloops met jeans gestileerd (perfect voor casual vrijdag op kantoor), maar de aantrekkingskracht van deze tijdloze klassiekers is dat ze zo gemakkelijk op of neer kunnen worden gekleed. Vorige week tijdens het reizen naar Wisconsin voor Thanksgiving droeg ik het lange zwarte jas met ponte broek en over-de-knie laarzen in het vliegtuig. In mijn handbagage pakte ik deze jurk in die ik heb gecombineerd met dezelfde jas voor een veel meer formeel diner met mijn gezin afgelopen weekend. Je zou moeilijk worden ingedrukt om iets te vinden met die breedte van legitieme veelzijdigheid.

Zoals ik hier eerder op de blog heb opgemerkt, ben ik verliefd op St. John Breits, gezien het feit dat ik een klein meisje was. Ik draag nog steeds regelmatig de eerste St. John Topper -jas (vergelijkbaar met de zwarte hierboven!) Die ik voor kerstjaren geleden ontving (beste. Gift. Ooit.). Het ziet er vandaag zo fris uit als op de eerste dag omdat absoluut geen luxemerk St. John in kwaliteit overtreft. Naarmate ik ouder ben geworden, ben ik begonnen op te merken hoe veel kleding komt en gaat in mijn kast – of het nu komt door het passeren van trends of vervagende kwaliteit – maar mijn St. John -breisstukken zijn beleggingsstukken gebleven en bewezen dat ze de moeite waard zijn Penny jaar na jaar.

Geproduceerd in samenwerking met St. John Knits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post