Keukenhof

Top: Kate Spade | Rok: Kate Spade (hou van de kledingversie en ook geobsedeerd door deze simliar jurk) | Naakt enkelriem sandalen: Dune London (hou ook van de gouden versies en soortgelijke versies hier en hier) | Sneakers: Adidas (ook hier) | Zonnebril: Warby Parker | Bracelet: c/o Monica Vinader | Oorbellen: vergelijkbaar hier | Ring: c/o Kathy Kamei

<< >

[theFeedProducts Style = ’Four’]

Ik ben enthousiast om vandaag eindelijk weer thuis te zijn na de afgelopen weken te hebben gereisd, ik wil graag wat meer snaps van mijn reis delen. Als je mijn eerdere artikelen hier en hier zag of me volgt op Instagram, weet je dat mijn tijd weg begon in Nederland, de onbetwiste tulpenhoofdstad van de wereld – met name deze tijd van het jaar. Amsterdam is een van mijn favoriete steden ter wereld, maar ik had nooit de kans gehad om de Keukenhof-tuinen buiten de stad te bekijken die pas half maart tot half mei open zijn. Zoals je hierboven kunt zien, is er een reden waarom deze plek ‘The Garden of Europe’ wordt genoemd, omdat het een van de grootste bloementuinen ter wereld is. Als je de kans krijgt om in deze periode uit te checken, raad ik het ten zeerste aan!

En wat draag je in een enorme, magische Nederlandse tuin? Een Kelly Green Leafy Crop-Top en bijpassende rok natuurlijk. In het geval dat ze toevallig een bevroren groente-commercial filmen en een groene gigantische stand-in nodig hebben of een spontane eendenjachtfeest-assemblages en seizoensgebonden camouflage vereist, ben je klaar om te gaan.

Ik combineerde deze Kate Spade -matching -set met mijn favoriete adidas sneakers voor een groot deel van de dag ronddwalen door de tuinen, maar schakelde over in deze naaktsandalen toen het tijd was voor het diner. Zoals veel coördinaten, kunnen de bovenste en rok met gemak afzonderlijk worden gedragen, en voor degenen onder u op een conservatieve werkplek, is dat misschien de betere optie als van kop tot teen print zoals deze is een beetje te “tuinfeest” voor het werk. Ik heb de rok al meerdere keren op zichzelf gedragen met een Chambray T-shirt of Fuchsia-trui, en veel recenter droeg ik de top met een paar witte hooggeplaatste broek met hoge taille.

Als je de crop top, rok of beide naar een kantooromgeving draagt, zou ik deze naakt enkelstapsandalen ten zeerste aanbevelen als dit soort schoenen juist is op je casual of creatieve werkplek, of nog beter, probeer dan naakt Pumps zoals deze of deze als uw kantoor een beetje veel meer is dichtgeknoopt. Buiten dienst ben ik dol op de combinatie van de vrouwelijke coördinaten met de Stan Smiths.

Volg @maryorton op Instagram!

Vierenachtig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post