Ik zou denken dat dit mooi was, zelfs als het niet vaag Buffy-gerelateerd was. Eerlijk.

Bekijk deze liefelijke jurk op de lieve Alyson Hannigan. Ze droeg het aan de Emmy Awards, die ze bijwoonde met de lieflijke Alexis Denisov. (Het is net als die vrouw drijft gewoon in een cloud van adoribiliteit.) Ik heb een desultory Google gedaan, maar kon het niet achterhalen wie het heeft ontwikkeld. Ideeën? (Of beter Google-Fu?)

Hoe dan ook, ik vind het geweldig omdat het Liberty-Ish lijkt, en ik ben nu in een enorme liberty-print fase het beste nu (het weefsel van de andere dag was Liberty, en ik wil er wanhopig ongeveer vier meter van deze):

Ik zou echt willen dat er een betere manier was om Liberty-stof in de VS anders dan uit eBay te kopen. Ik bedoel, eBay werkt, maar af en toe wil je een bepaald aantal yards kopen, niet alleen wat ze toevallig hebben gesneden. En ze hebben de neiging zich te concentreren op de klassieke bloemen en niet de gekopelde moderne dingen die ik kwijlkerend. Oh, mijn eerste-wereldproblemen, hoe uitdagend en onhandelbaar ze zijn!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Beste Libertynovember 28, 2007
Angst voor de zorg van FailurayMay 1, 2008
HOWTO: Aankoop FabricMarch 5, 2007With 106 Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post