Citaat beïnvloede prints op willekeurige objecten T-shirts

Random Objects T-shirts
Ik vind het leuk om een ​​paar van de oudste merken T -shirts die we op de blog te zien hebben opnieuw te bezoeken. Het is niet altijd geweldig nieuws, omdat talloze van hen nu weg zijn. Ik zal echter proberen het goede vooruit te helpen, de merken die nog steeds sterk worden.
Willekeurige objecten is een van hen en ze hebben nog steeds de raddeste motiverende T -shirts ooit. Inderdaad, ze worden ook onderschat als we willen wijzigen door deze publicatie aan hen te wijden. Het is niet veel, maar het is iets dat we van harte doen om degenen die het waard zijn te ondersteunen. Misschien zullen anderen voldoen aan het pak.
Kortom, ze spelen visueel rond met citaten en spreekwoorden, waardoor ze een “gezicht” bieden, door zowel foto’s als tekst te gebruiken. Natuurlijk zijn deze samengevat alles wat ‘willekeurig’ ook is.

Naast T-shirts bevatten ze ook truien, prints en accessoires, zoals caps, armbanden, stickers en patches. De notitieboekjes zijn mijn favorieten omdat ik trouw ben met conventionele componerende hulpmiddelen. De sleutelhanger of de portemonnee ziet er elk uit als een van het item van een verzamelaar.

Net als de situatie van Ugmonk of Cotton Bureau, zijn de eenvoud en het minimalisme hier essentieel. In overeenstemming met de vermelding “minder is meer”, leveren willekeurige objecten originele kleding en accessoires voor een publiek dat liever fluistert tegen schreeuwen.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post