Prachtige inaugurele jurken gedragen door de First Ladies

dames zijn dames, maar er is geen betwisting aan de charme van de eerste dames. De huidige fashionista en First Lady Michelle Obama, echtgenote van president Barack Obama, is niet de eerste in de eerste dames die de natie en mode -liefhebbers rocken in een inaugurele jurk.
Dit voorrecht is gedragen door veel dames, waarvan het bewijs kan worden bekeken in het Smithsonian Museum of American History, dat inaugurele jurken laat zien gedragen door dames gedurende meer dan een goede 100 jaar. Neem bijvoorbeeld Jackie Kennedy, die de meest trendy dame was in de politieke arena, gezien haar gedurfde jurk en cape.

Laten we de inaugurele jurken gedragen gedragen door de eerste dames gedurende een bepaalde periode. Je kunt het de inaugurele balmode noemen, die in wezen een nieuw heeft gegeven dat het presidentschap, de First Lady en de Natie heeft aangegeven.
Michelle Obama
Deze inaugurele mouwloze baljurk in rood gemaakt door Jason Wu was gemaakt van zachte, vloeiende op maat gemaakte chiffon en fluweel. Het was niet alleen romantisch en optimistisch, het was een mode -statement op zich.
[Lees ook: Michelle Obama Fashion Statements]

Laura Bush
De echtgenote van George W. Bush, de 43e president van de Verenigde Staten, Laura Bush zag er schitterend uit in een door Crystal verstrikte jurk gedaan in Ruby Red, gemaakt door Michael Faircloth.

Dit Chantilly Lace Design verdiende niet alleen Faircloth -onderscheidingen, maar president Bush keek naar vrouw Laura en zei: “En mijn Laura ziet er altijd zo mooi uit.”

Hillary Rodham Clinton
Voor de inaugurele bal 1993 droeg de first lady mevrouw Clinton een violette kanten jurk gemaakt door de in New York gevestigde Sarah Phillips.

Rosalynn Carter
Wat een sensationeel element van klasse is dit. In de inaugurele jurk gedragen door de first lady Rosalynn Carter, wat je vasthoudt, is de goudbegooide mouwloze jas over een met goud getrimde blauwe chiffonjurk, gemaakt door Mary Matise die werd gegarneerd met een avondcape door de ontwerper Dominic Rompollo in de New York.

Pat Nixon
In het jaar 1969 selecteerde Nixon een gele jurk die werd gecreëerd door Karen Stark. In feite is dat het beroepsquotiënt van deze inaugurele jurk dat de First Lady de Swarovski kristal bezaaide satijnen jurk en bijpassende Bolero-jas droeg tot twee veel meer openbare evenementen.

Lady Bird Johnson
Absoluut boeiend uitziend, lag Lady Bird Johnson het evenement uit 1963 gekleed in Canary-gele Bateau-neck-jurk gemaakt door John Moore (die overigens ook Marilyn Monroe heeft gekleed) samen met een parelsketting en een paar witte handschoenen. Ze zei tegen Time Magazine: “Ik hou van kleding-ik vind ze leuk, maar ik wil dat ze me dienen, niet voor mij om ze te dienen.”
[Lees ook: de Royal India Tour van Kate Middleton]

Jacqueline Kennedy
Jackie’s genade en stijl hebben altijd haar geweldige mode -keuzes weerspiegeld. Jackie Kennedy droeg zelfs gewoon graag felle kleuren zoals roze, geel, rood en ivoor. Audrey Hepburn was haar persoonlijke mode -icoon en gedurende haar hele leven volgde Jackie de oude Hollywood -glamour van Hepburn in haar jurken.
Voor de Bayern Munich Thuisshirt viering van 1961 droeg Jackie Kennedy een ivoren kolom met zilver verfraaid lijfje, gesluierd met een pure overbluis samen met een bijpassende cape om een vleugje royalty’s te brengen.
Het interessante is dat Jackie zelf de jurk creëerde in samenwerking met Ethan Frankau van Bergdorf Goodman.

[SC: Mediad]
Hier is de video van de inaugurele baljurk van Jacqueline Kennedy:

Ik hoop dat je van de inaugurele jurken van de eerste dames hebt gehouden. Laat je opmerkingen vallen en vertel Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt me welke inaugurele jurk op het eerste gezicht je op het eerste Everton FC Thuisshirt gezicht gooide.
Afbeeldingen Bron: AmericanHistory.si.edu, Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

“Maak kaas”“Maak kaas”

een mini-invoer, omdat ik vandaag problemen heb met blogschrijver. Geen enorme spoed, niets om over te breken; Gewoon een beetje gezichtspunt evenals enkele slechtdachte woorden. Ik weet zeker dat het