Kate draagt ​​Michael Michael Kors voor de Day met Kingston Medical Facility Maternity System

Kensington Palace bracht vanavond nieuwe foto’s van de hertogingen uit. De afbeeldingen werden genomen op een van de twee dagen die ze eind november in Londen in het Medical Facility Maternity System in Londen heeft doorgebracht.

Sommige lezers kunnen media-rapporten over Kate-kosten op het apparaat herinneren, die voldoen aan de publicatie van info in de Court Circular, het officiële record van de afgelopen koninklijke engagementen.

In het jaarverslag van 2017-2018 werden de medische faciliteit opmerkt veel meer dan 5300 baby’s op zijn faciliteit; Het biedt eveneens ondersteuning voor degenen die huisgeboorten doen.

De hertogin heeft niet alleen tijd doorgebracht in Kingston, ze vergezelde eveneens verloskundigen op huisbezoeken. Hieronder, Kate in de medische faciliteit met zowel pasgeboren als ouders.

Kensington Palace bracht eveneens een open brief uit aan verloskundigen die door de hertogin wordt geschreven. In de correspondentie bedankt Kate ze voor hun werk, zeggende: “U bent er voor vrouwen op hun meest kwetsbaren; Je getuige van kracht, pijn en onvoorstelbare genot op elke dag. ”

Meer uit de brief:

Je werk gaat gewoonlijk achter de schermen, evenals weg van de schijnwerpers. Onlangs had ik echter bevoorrecht om een ​​klein deel van het zeer eerste hand te zien, kost een aantal dagen bij de kingstonziekenhavingseenheid. Hoewel dit niet mijn allereerste ontmoeting was met de zorg en vriendelijkheid door verloskundigen in het hele land, gaf het me een breder inzicht in het ware effect dat je hebt op iedereen die je helpt.

Een shot van Kate evenals personeelsleden ontspannen.

The Zie dovetails met het project van het begin van het jaar, Kate’s LightterM-inspanning werken aan het verbeteren van de omstandigheden voor kinderen van de voorboot tot 5 jaar oud. De inspanning is bedoeld om een ​​positief verschil in hun leven te maken door zich te concentreren op hun vroegste stadia van het leven. veel meer van de officiële koninklijke huishoudelijke site:

Gedurende een aantal jaren werkt de hertogin samen met experts en organisaties die de betekenis van vaste psychologische, sociale, evenals emotionele platforms voor kinderen in hun vroegste jaren van het leven bieden om hun geestelijke gezondheid en wellness te ondersteunen als En de emotionele veerkracht, en om hen te bieden met de fundamenten om te leiden tot gezond en voldoet aan de volwassenheid.

Terug naar de brief van de hertogin:

In de afgelopen paar jaar heb ik een aanzienlijke hoeveelheid van mijn werk aan de beginjaren gewijd – de cruciale periode van vooruitgang tussen zwangerschap en de leeftijd van 5 waar kinderen vitale basis voor het leven ontwikkelen. Uw functie bij het ondersteunen van deze belangrijke fase van de vooruitgang strekt zich veel verder dan de uitdagende taak om een ​​baby met succes af te leveren. De assistent en de geruststelling die u aanbiedt voor ouders om zowel als ouders van pasgeborenen te zijn, is net zo cruciaal. Het gaat een lange methode bij het vertrouwen van de ouders van het begin, met een levenslange effect op het toekomstige geluk van hun kinderen.

De eerste jaren zijn veel belangrijker voor toekomstige gezondheid en welzijn en geluk dan elk type ander moment in ons leven. Zelfs voordat we geboren zijn, heeft de emotionele en fysieke gezondheid en het wellness van onze moeder rechtstreeks invloed op onze vooruitgang en op de leeftijd van 5 een kind van een kind, zich ontwikkeld tot 90 procent van de volwassen grootte. Uw functie bij het uiterste begin van deze periode is om die reden van essentieel belang.

Een formele foto.

In haar brief merkt de hertogin eveneens op dat 2020 is als het wereldwijde jaar van de verpleegster, evenals verloskundige.

Dit houdt eveneens met Kate’s patronage van de verpleging nu, een wereldwijde campagne van drie jaar (2018-2020) ontworpen om het profiel van verpleegkundigen over de hele wereld te verhogen, evenals eveneens toestaan ​​dat ze een veel aanzienlijke functie hebben bij het maken van essentiële gezondheid en welzijn beleidsbeslissingen. Hieronder, de hertogin bij een verpleegkundige gebeurtenis in februari 2018. Kate heeft gesproken over haar overgrootmoeder en het werk van grootmoeder als vrijwilligersverpleegkundigen.

Ze is eveneens beschermheer van het Royal College of Obstetrici en Gynaecologen.

Verschillende leden van de koninklijke familie, inclusief de koningin evenals prinses Royal, hebben patronages op het gebied van verpleging en verloskundige. HM is beschermheer van het Royal College of Nursing, evenals prinses Anne is beschermheer van het Royal College of Midwives.

Nu voor wat Kate droeg. Ze was in een geometrische printjurk van Michael Michael Kors, de veel betaalbare diffusielijn van het merk.

De roze bedrukte MIDI-jurk (het meest is onlangs verkocht voor $ 122, nu niet op voorraad) heeft lange mouwen, vee halslijn, een sluiting langs de voorkant, evenals een riem. De hertogin heeft haar eigen riem toegevoegd; Het is niet het stuk dat wordt weergegeven in de productopnamesevenals het lijkt erop dat het misschien suède is. De toga is 100% polyester en het is gevoerd in polyester; Dit stuk is machinaalwasbaar. Hier is een uitgebreide blik aan een kant van het lijfje en een beter shot van de stof.

De jurk deelt enkele stijlelementen met de andere Michael Michael Kors-jurken die recent door de hertogin worden gedragen, de bloemen Crepe Midi-jurk aan de linkerkant, evenals de pauwpatroonjurk onder rechts.

In geen geval zijn ze identiek, maar het algemene gevoel is vergelijkbaar, vooral met de anjerjurk boven links.

De hertogin leek een paar enkellaarzen te dragen, hoewel er geen geweldige foto is in elk type foto’s.

Kate droeg eveneens haar Lauren-oorbellen ($ 3435 bij de wisselkoersen van vandaag) door Kiki McDonough. We laten ze hieronder zien zoals gedragen op een meer betrokkenheid.

Geïnspireerd door Lauren Cuthbertson, een primaire danser met het Koninklijk Ballet, zijn de oorbellen 18ct geel goud met Pavé-diamanten.

Linkage:

Bezoek de Kingston Maternity-website hier om veel meer over de eenheid te ontdekken; Bekijk een pdf van een brochure over het systeem door hier te klikken; Klik hier voor een video van 7 minuten over Kingston; De Facebook-pagina van Kingston is hier; De Twitter-feed is hier

Victoria Murphy’s town Evenals het verhaal van het land is hier; Het stuk van de spiegel is hier; Een Sky News-verhaal van Rhiannon Mills kan hier worden gecontroleerd; Rebecca English’s Everyday Mail Short-artikel is hier;

19save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post