Het patroonverhaal van vandaag

Roze: Boo-yah! Laten we deze viering laten beginnen! Holla terug!

Blauw: ik haat dit deel van de film, wanneer ik niet meer koningin ben. Het is bijna als blond zijn is tegenwoordig een handicap. Sheesh. Ik houd er rekening mee toen ik roze en mouwloos te dragen. Dat is het, wanneer dit duurt, kleert ik mijn haar. Schroef continuïteit, ik zou een geweldige roodharige zijn.

Grijs: Ptarmigan. Hoe zou dat “P” daar komen? Ik vraag of die sleutelgreep zou weten?

[Speciale niet-SO-SECRET SHOUTOUT: Happy Birthday, Mam!]

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Ik geloofde dat je 20, 2007 moest kouden
Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008
Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post