Ontmoet onze adverteerders # 5: Holly op Lucite Box Vintage

Today’s Adverteerder: Holly of Lucite Box Ward!

Hoe lang ben je al in zaken?

Ik ben op het web gezien gezien dat 2001. Ik begon een deeltijd op eBay te verkopen. Ik heb ongeveer een jaar later een taak achtergelaten om met vintage fulltime te werken en mijn site, LuciteBox.com. We hebben het een paar weken een face-lift geleverd en ik geniet echt van werken op de nieuwe site. Het is fantastisch wat een nieuwe look kan doen voor een gal!

Wat inspireerde je om naar het vintage bedrijf te gaan?

Ik had gewoon een taak voor zakelijke verkoopadministratie tegen. Tijdens het zitten op het dek van mijn vriend een middag na een lang seizoen van temp-taken bij gebiedsbanken, was ik de verveling van werken in de persoonlijke sector. Ik heb de transacties op de bank gewist.

Mijn buddy (wie ik bel de determinator, sinds haar vasthoudendheid en beslissing en beslissing normaal gesproken enorme resultaten krijgt) gaf me een begin de broek toen ze me vroeg, “Holly, man … wat ga je doen?” Wat ga je doen? ”

Ik wist niet zeker waar ze naar toe kwam, dus ik vertelde haar dat ik wat geld had bespaard en geliefd was van reizen voor een tijdje voordat ik precies uitkwam hoe je de werkkracht opnieuw moest invoeren. Ik zei: “Ik geloof dat ik naar Marokko ga reizen. Wil je me opnemen?” Trouw aan de determinatorvorm, zei ze “Nee. Ik geef aan wat je nu gaat maken met je leven? Je lijkt absoluut moe, evenals ik word ziek van het horen van je temp-taak bij de bank.”

Ik zei: “Nou … ik bedoel, ik heb gelijk, ik kan een vintage winkel openen, ik geloof er al heel lang over, weet je.”

Dat gesprek kreeg het bol voor mij. Ik begon een paar maanden later op eBay te verkopen, evenals net zoals verwacht, de determinator was ideaal daar bij me bijstaan ​​en mijn bedrijf en juichen me helemaal aan!

Wat heb je eerder gedaan? Ik was de Nationale Sales Manager voor een klein-ish-opstartbedrijf dat ongeveer 5 miljoen jaar lang is vertrokken. Toen ging ik naar een tailspin met een reeks schijnbaar doodlopende temp-banen.

Waar ben je gebaseerd? Chicago.

Meer leuke vragen:

Wat is het raarste / beste / gekste / meest prachtige ding dat je ooit hebt gehouden? Deze dingen rang juist daar voor mij … 1) Howard Greer 50s jurk die daar wordt gekapt!:

2) Irene Lentz 50s avondjack3) Een trio van fantastische jaren 30 jurken

Wat heb je op voorraad die je niet kunt geloven, is niet verkocht?

Nou, ik heb rekken van dingen die ik nog niet heb gebruikt. Er zijn een paar producten geweest die ik op eBay heb verstrekt, leverde niet en ze mystificeren me nog steeds. Waarom, oh waarom begrijpt elke persoon dit goofy nieuwig jasje niet?

Als je het mij vraagt, is dit nieuwheid printjack evenals gownduo een kampioen en zal het me verbazen als iemand dit niet snel wil kloppen. Inspecteer de print – hou je niet gewoon zoals de vrouw in de koopwagentje?!

Wat droom je over het vinden?

Ik bied veel aan in wat ik draag draagbaar, dagelijkse mode die normaal gesproken vrij betaalbaar zijn. Mijn vintage dromen (en ze wakker maken me echt met een begin) gaan over het ontdekken van een landgoed waar de dame mijn maat was, had een grote smaak in kleding, evenals haar garderobe goed gehandhaafd. Je kunt niet precies opstellen hoe veel keren ik de uiterste 50s Sun-jurk heb ontdekt met een prachtige nieuwigheid print-in My Size-Only-Only Wake Wake Evenals Discover Ik ben in bed en er is geen zon jurk!

Mijn wildste dagdreamy type fantasieën omvat altijd iets dat ik bijna specifiek ben, ik zal niet vinden. Mijn Heilige Granten zijn vintage Adrian, Yves St. Laurent’s Mondriaanse jurk, een zwaar verfraaid nudie pak, evenals misschien een Charles James of een Fortuny, sinds ik denk dat als je droomt, je ook groot kunt dromen.

Waar kijk je in veel aan het werken met vintage?

Het is uiterst leuk aan onderzoek de geschiedenis van de mode. Het is veel interessant om mijn enthousiasme te delen voor de geschiedenis met iemand anders. Wanneer iets dat ik aanbied in de handen van een persoon die het zal schatten (en waarschijnlijk zelfs draagt), ben ik altijd buitengewoon tevreden.

Weet je, je begint het gevoel te hebben dat je een ambassadeur op de een of andere manier bent voor deze oude dingen. Ik ben altijd ingetrokken in dat concept van gewoon een greep of een rentmeester van vintage … zoals dingen die me net een beetje uitchecken, en dan krijg ik het ergens anders te verzenden waar ze worden op prijs gesteld.

Het is een beetje als een koppeling in een enorme keten zijn. Ik zou graag willen geloven dat de dingen die LuciteBox verlaten uiteindelijk ergens anders in de verre toekomst zullen eindigen en dat de ketting net doorgaat, maar ook. Ik heb een paar van de home-genaaide kleding van mijn grootmoeder. Ik kijk vooruit om ze door te geven aan de ideale persoon nadat ik weg ben. Als ik naar een van de stukken kijk, voel ik bijna haar bestaan ​​in de jurk … alsof ze ideaal is, zittend aan haar zanger in de stikselsruimte eraan.

Wat zou je verlangen dat iemand je vraagt ​​over je site? Zou je erover nadenken over het zijn in Vogue Magazine Next Mone?

Het is een geweldige dag op het werk toen … Ik kan snel ontdekken één van mijn drie of vier meetlinten! Het is alsof je ze neer zo goed als ze snel uiteindelijk overal de ontbrekende sok uit de droger gaat!

Als ik liep het web voor een dag Ik zou …

Vraag voor beperkte hoeveelheden van flash-animatie op elk type terrein. Het spijt me, ik heb geen tijd om te wachten op uw geweldige graphics om de belasting te hebben. Ik zou ook een einde maken aan de soundtracks die verder gaan samen met de sites. Alsjeblieft. rustigste locaties, mensen. Wat je misschien niet begrijpen is dat ook al ben ik zo goed als ik echt wil kopen om uitgecheckt uw blog of uitgecheckt over uw koopwaar, ik heb al mijn iTunes verpakt evenals uw muziek overlappende mijn muziek is het produceren van een geest -bending mix die elke vorm van echt, echt slechte acid trip rivalen. Hallo, Advil vloeistof Gels!

De blogs ik uitgecheckt (met uitzondering van ADAD) zijn …

Ik ben begonnen met mijn stijl en verfraaien blogs. Ik kan niet ooit schijnen om mijn herstel te krijgen als wanneer ik mis een dag of twee, krijg ik cravings toevoegde hen. Het is een geluk voor inhalen met mijn bookmarks. hier zijn een paar blogs die ik als: decornodesign * spongeapartment therapydesign bonermaking is lovelypoppytalkikea HAC
kerit’s (k) geen hout

Oh, maar ook enigszins die niets met het interieur, maar serieus onderhoudende-ontdekte ik gewoon een blog met de naam Yardsalebloodbath dat ik van hou! Er zijn de mensen die ik wil vieren met!

Oh, evenals natuurlijk, checkte ik een groot deel van de blogs die mijn vintage collega’s schrijven. Mijn voorkeur is op dit moment willekeurige Handelingen van Vintage.

Je zou lachen als je dit over mij begrepen … Mijn langstlopende droom in het leven is om zelf een geitenboerderij evenals ambachtelijke kazen te maken. Maar morgen zal ik waarschijnlijk een nieuwe om die droom te vervangen. Op dit moment lijkt het erop dat de stof kan auditie voor Dus je denkt dat je kunt dansen!

Holly is eveneens met behulp van een disconteringsvoet voor toga een Dag readers.Please nemen 15% korting op elk type product op lucitebox.com. gebruik maken van de voucher code “erinisawesome” [Noot van de redactie: Ik heb niet deze code te vragen!] HAAST! De verkoop eindigt op 26 juli!

U moet ook controleren out Holly’s blog – ze heeft een fantastische functie op verzamelingen …

Ook Holly probeert een Chicago part-time sewist om haar te helpen met een bepaald stuk-werk bij lucitebox vinden. Ze koopt vaak vintage producten dat matige echter kunnen opgelapt schade (een zoom moet worden vervangen, een carry wordt uitgeblazen, is er een scheur in de taille, etc.) evenals probeert iemand die niet alleen technisch ‘vinden hebben goed” in het naaien, maar iemand die kan oplossen van de beste optie voor het verzorgen van iets terwijl de juiste wijze de gevoeligheid van het tijdperk behoud te ontdekken. Als u geïnteresseerd bent, te verlagen haar een lijn …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Maak kennis met onze adverteerders # 1: Jen van MOMSPatternsJune 14, 2008
Happy Birthday, Lucite Box! Juni 10, 2009With 18 reacties
Maak kennis met onze adverteerders # 12: Lisa van miss Helene’sNovember 7, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post