Je moet de macht bevechten (met een Ascot)

Deze toga brengt drie scenario’s voor mij mee:

– Flight Attendant (een getrainde piloot zelf) handvatten naar landvliegtuig veilig na onbeleefd, chauvinistische piloot eet een arme eiersalade-sandwich en brengt vluchten aan kreunen in toilet. Na de landing krijgt ze zijn werk!

– Crusading Journalist neemt stadhuis (en de onbeleefde, chauvinistische burgemeester) en wint!

– 1970S onvervulde suburbane huisvrouw gaat weer aan het werk als charismatische instructeur voor instelling vol met afgeschreven, achtergestelde jeugd, vecht ruwe, chauvinistische primaire en wint!

Kortom, dit patroon is gemaakt van win. Iets over de juk + nek sjaal + jaunty pockets combo leidt gewoon tot triomfen over het patriarchaat. Ik begrijp niet wat het is.

Dit patroon is van Sheila op uit de Ashes, die dit weekend een verkoop heeft: 15% korting, vanaf vandaag en het eindigen op zondagavond. (Couponcode is Glamis.) Hebt u een vorm van ingewikkelde Jerks die vechten?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

SEERSUCKER JURK, ALS PROMISED JULLY 24, 2008WITH 42 OPMERKINGEN
Brutaal? Of gewoon geen idee? Of iets anders? 19 april 2007
McCardell Updatenovember 11, 2008with 25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

“Maak kaas”“Maak kaas”

een mini-invoer, omdat ik vandaag problemen heb met blogschrijver. Geen enorme spoed, niets om over te breken; Gewoon een beetje gezichtspunt evenals enkele slechtdachte woorden. Ik weet zeker dat het