Terugkeer (enigszins verhoogd, nog niet triomfantelijk) van de shirtdress

Ik denk dat ik hier eerder over heb gepost, maar ik kan het niet vinden: eenvoud 6894.

Hoe dan ook, ik heb het gehaald. hier is het:

Ik koos zo’n drukke print omdat 1) Ik had het niet gedaan en dacht dat als ze ongelijk waren, ongelijk op een bedje van enigszins abstracte okerrozen was de weg om te gaan, en 2) Ik heb deze weefsel zo lang geleden Het heeft me verwijtende looks gegeven. Vooral omdat er een nieuwe yardage is ingetrokken … het was goed langs de oogwerende fase, en in zware zuchten en significante wenkbrauwvorming. Dus. Nu is het klaar voor zijn close-up:

Je kunt een beetje van de rode draad zien die ik heb gebruikt om de knoopsgaten te markeren. De knoppen zijn vintage, ik heb geen idee waar ik ze ook heb. Dit is niet hun eerste rodeo – ze hadden kleine stukjes doek en draad op hen die ik moest verwijderen. Het lijkt erop dat ik ze afsnijd wat ze eerder waren geweest. (Of misschien heb ik ze op die manier gekocht? Mijn knoppen zijn niet wat u zou noemen “georganiseerd”)

De stof is heel lichtgewicht, slechts een paar stappen van voile, dus ik deed een zeer diepblindingshem. [Foto niet beschikbaar]

Oh! Ik heb vakken toegevoegd, Slash Hip Pockets:

En in plaats van mijn typische “hier is de side rits” Picture (die bijna onmerkbaar is in deze print, hoe dan ook, maar je kunt het hier zien als je zo geneigd bent), ik presenteer je in plaats daarvan de “hier is de ingestelde mouwdop . ” Niet mijn beste werk, maar niet de ergste die ik ooit heb gedaan, ook:

(Mijn set-in-mouw-instellingsleven veranderde toen ik eindelijk begon de tijd te nemen om te naaien van het topcentrum van de take-up naar de onderarmlaag aan elke kant, in plaats van het hele ding in één keer te laten naaien naad omlaag.)

Verdict: A +, zou opnieuw naaien. Dit is niet zo moeilijk om te maken (nadat ik de plooien uitkwam, die veel ingewikkelder uitzien dan ze eigenlijk zijn) en het is leuk om te dragen. Ik voelde me de hele dag als een schoolteiger van de jaren zestiger, wat beter is dan het klinkt. Het was uiteindelijk enigszins te groot (het is prima door het lijfje, maar ik heb te veel gemak toegevoegd voor de zakken). Ik ga de volgende keer eenvoudiger op het slijtage.

Ik heb nog een shirt die eraan komt … één waar ik erg tevreden mee ben, en een andere uitgesneden. Oh, en een semi-traumatische ontmoeting met eenvoud 2180, maar ik denk dat we het erin geslaagd zijn om het uit te knuffelen. blijf kijken!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

de eerste jurk en de laatste dressmarch 12, 2008
Hoe: een rok met drie panelen maken heeft Pockets Februari 18, 2007
The Last Duro Jr van Summer 2008September 3, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post