De honderd jurken: Dag 77

De toga van vandaag is nog een eenvoud 5232, in een vrijheidsdruk die ik de naam van niet begrijp. Ik begrijp niet waarom ik dit niet vaker meer maak …

Oh wacht, misschien doe ik … het is een vrij arbeidsintensieve jurk.

Gele knopen opnieuw. Ik hou echt van gele knoppen.

Tegen het einde besefte ik dat de knoopsgaten veel meer versterking zouden vereisen dan de Liberty Tana Yard in staat was, dus ik maak snel en vies een beetje zijden organza langs de voorkant van de voorkant:

Deze jurk is vijf jaar oud, evenals de bias-tape die ik heb gebruikt om de kraag te surfen was waarschijnlijk ongeveer vijftig jaar oud, door de originele verpakking. Dus het toont zijn leeftijd een beetje:

Ik heb de kraag gestopt, voor vrij veel reden:

Het grappigste aan deze jurk: ik ben er vrij zeker van dat ik die back-lijfje ondersteboven inzet. Ik heb het net opgedaan tot het werkte. Ach ja!

Ik heb om een ​​of andere reden geen full-length back-foto van deze.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Je deed het! 17 december 2007
Shirtwaist # 2 Februari 27, 2008
Stof Kopen in Japan: Liberty! 5 augustus 2008with 56 Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post