Olijf: de ultieme val / winterneutraal

de ultieme val / winterneutraal

Het teken van een geweldige neutrale kleur is dat het werkt als een leeg canvas waarop je de rest van je look ontwikkelt. Het neemt de show niet, maar het biedt de achtergrond voor wat u ook gebruikt om op een geheel nieuwe manier uit te stralen. Geloof me niet? Stijl een kijkje met je favoriete olijfstuk – en stel dan dat het stuk zwart was. Olive voegt zowel intriges als een beetje lift toe – die zowel extreem welkom zijn in de koelere maanden.
Tentoonstelling A: Deze traditionele broek + trui = als moment dat ik heb geaccentueerd met een paar COC-reliëf extra’s om een ​​gevoel van volledigheid aan de algemene look toe te voegen. (HINT: Als je van een slouchy sweatshirt houdt, wil je er echter uitzien, coördineer die accessoires en zorg ervoor dat je in een goed afgestemde broek bent.) De olijfbroek is zowel elegant als boeiende sinds zijn prachtige schaduw als bottom is evenals glans, terwijl ze eveneens het uiterlijk prachtig als neutraal invullen.
Je gaat veel meer slijten uit je olijfstukken dan je verwacht – ik beloof het. Hieronder winkelen mijn voorkeursmethoden om moeiteloos zelf in deze ultieme herfst / winterneutraal in de hele seizoenen via Nordstrom te kleden. Bijzonder handig in die momenten wanneer je nog een zwarte kleding draagt, schreeuw je in de besneeuwde afgrond. Het wordt een goed ingerichte winter mijn vrienden, we gaan het maken.

Lafayette 148 New YorkClinton Pickstitch Manchetbroek (Coördinatie Fit Jacket hier, evenals economische stijl hier)

Mijn olijfkeuze voor herfst

Dank aan Nordstrom, evenals winkelstijl voor partnering op dit bericht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post