Daar is ze, je geschikte

Ik geloof dat het een mits is, als je er ooit aan had gedacht om op het pageantcircuit te gaan, je natuurlijk naar eBay zou wenden voor al je voorzichtig versleten pageantjurk-behoeften.

Volgens de vermelding (klik op de afbeelding om de vermelding te bekijken) “Deze toga is zorgvuldig gebruikt op een regionaal en level drie keer op. Het heeft twee keer gewonnen.” Ook: “Meer dan $ 300,00 in AB-stenen zijn aan deze toga toegevoegd om de lichten echt op het podium te vangen, evenals geloven dat het doet.” En: “Het wordt vermeld door het bedrijf als maat 4, maar inspecteer de metingen om er zeker van te zijn. De jurk kan zo veel als een maat 8 in de bovenkant gemakkelijk in vorm geven. Het is een van de meest slike jurken in de Pageant Wereld vandaag. Als je een te sterven voor buik, dan is deze toga het. ” (Alles schreeuwen is originele Lister’s.)

Ik geloof dat dit alles is wat je nodig hebt om te weten, echt. Nu kan ik mijn aanvraag afleggen aan de mevrouw Illinois-Pageant. Ik geloofde altijd dat ik daarop een kans had gehad, echt, als ze het niet erg vind dat mijn “talent” touw op rolschaatsen springt.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

JANUARI: Mooie dag voor een White WeddingAugust 4, 2007
Happy Fourth, Y’all! 4 juli 2006
Geheime levens van jurken vol. 8 September 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

SparkleSparkle

Een paar weken geleden kreeg ik de mogelijkheid om naar Washington D.C. te gaan voor de onthulling van de speciale inaugurele jurkcollectie van het huiszwarte markt. Het is een speciale