Cambridge kinderen “klap voor onze verzorgers” in nieuwe video

Vanavond heeft Kensington Palace een nieuwe video van Prince George, Princess Charlotte uitgebracht en Prins Louis applaudisserende gezondheidszorgwerkers. Het maakt deel uit van een Britse inspanning die #clapForourCarers wordt genoemd, die tijdens de crisis aan de voorlijnen werkt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aan alle artsen, verpleegsters, verzorgers, GPS, apothekers, vrijwilligers en andere NHS-medewerkers die onvermoeibaar werken om degenen die getroffen zijn door # Covid19 te helpen: bedankt. #Clapforourcarers #clapforcarers # thankyounhs #clapfornhs

Een post gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op 26 mrt, 2020 om 13:00 PM PDT

Aan het einde van de video denk ik dat je een beetje giecheld van Charlotte hoort.

Het koninklijke applaus ging niet onopgemerkt; De NHS heeft de video geretweet met #Tankyounhs en drie kleine kroon emojis.

De campagne is gemaakt om artsen, verpleegkundigen, verzorgers, GPS, apothekers, vrijwilligers en andere NHS-medewerkers te bedanken, en andere NHS-medewerkers die onvermoeibaar werken om mensen te helpen bij het Coronavirus. ‘Hieronder, een van de grafische weergave van de gebeurtenis van vanavond.

Van de dagelijkse spiegel.

Eerder vandaag hebben de Royal Family Social Media-accounts een bericht geplaatst: “We zijn enorm dankbaar voor de expertise en toewijding van onze wetenschappers, medische beoefenaars en nood- en openbare diensten.”

Prins Charles en de hertogin van Cornwall.

Instagram via People.com

Er is ook een video van de familie Wessex die deelneemt.

Applaus van Windsor Castle zoals gepost via het Royal Family Twitter-account.

Wembley vanavond.

Een ander bericht dat het evenement promoot, zei: “Tijdens deze ongekende tijden moeten ze weten dat we dankbaar zijn,” vraagt ​​mensen om deel te nemen aan “Big Applaus van voordeuren, tuin, ramen, balkons, om alles te laten zien die aan de voorlijn werken Onze waardering voor hun lopende harde werk en vecht tegen dit virus. ” Hieronder, de scène in Northampton.

En Glasgow.

En in Londen.

Een heer tweette een video van de scène in zijn buurt.

Dit is aan de overkant van de weg van het Wythenshawe-ziekenhuis in Manchester.

Acteur Daniel Craig en (denk ik) Rachel Weisz, zijn vrouw. Je zult andere co-sterren van James Bond in de video zien.

Een blik op het stadhuis van Belfast verlicht in blauw.

Dit was een mooie video voor de cambridges om te posten, een schijnwerper oplichten op degenen die tijdens de pandemie zo onvermoeibaar werken tijdens de pandemie, die tegelijkertijd kwam wanneer geesten kunnen zijn opgemaakt en angst toenemen. Ik ken ons allemaal over de hele wereld dezelfde dankbaarheid voor degenen die aan de frontlinies in onze gemeenschappen werken. Mogen jij en degenen waar je van houden veilig en goed blijven.

Deze BBC-video heeft een goede afronding van enkele van de bezienswaardigheden en geluiden van #clapforourcarers.

Links:

Het verhaal van de Guardian is hier en zijn fotogalerij hier; Het stuk van de telegraaf is hier; De dekking van de dagelijkse mail is hier; een hemel nieuwsbericht is hier; een dagelijkse Mirror artikel is hier; People’s verhaal is hier; een BBC-interview met Annemarie Plas, die de campagne gemaakt, is hier

3Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post