De Polo Tee -patronen die u nodig hebt om in dit seizoen te investeren

De Polo Tee -patronen die u nodig hebt om in dit seizoen te investeren
31/03/2020, gepubliceerd door Alanic Global
Polo -T -shirts zijn dat een stuk kledingstuk van een persoon dat altijd verfijning zal douchen, evenals schittering waar zowel uitstraling als passend uitziet. Deze kleding is extreem glanzend met een onderdrukte kleurencombinatie die perfect in evenwicht is, en biedt een relaxte maar toch formele sfeer, die helpt je te koppelen aan de losste broek en nog steeds een gelikte look te naaien. Deze kleding gaat niet alleen over het uiterlijk, de katoenen vezels levert je het ademende gevoel, wat je zal helpen om nooit te kosten; Zweterig aan de binnenkant, droog aan de buitenkant. Bekijk de Polo T -shirtstijlen voor u in de winkel:

Tri Tone Polos
De nieuwe groothandelskleding VS -makers bedenken een verscheidenheid aan polo -T -shirts die zowel op hetzelfde moment als perfect zijn. De Tri Color -prints zijn toegevoegd aan de coole charme en u zult ze kunnen dragen met denims waardoor u er extreem schoon uitziet, een frisse charme samenstellen die extreem geweldig voor u werkt.
Retro tinten
Je kunt nooit voldoende van de vintage sfeer krijgen, maar met deze blokpolo -shirttinten kun je de oude sfeer van de instelling tekenen. Er is echter een vangst hier, je kunt een nieuwe leeftijdslook aanpakken met de groothandel T -shirts die vandaag op de markt komen. De felle kleuren produceren een speciale eigentijdse aanraking die bijdraagt ​​aan de WOW -factor.

Contrasterende kragen
Je kunt er altijd speciaal uitzien als je je kleding kunt contrasteren met de ideale elementen. Naast deze T -shirts hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De contrasterende tinten van de kragen maken deze T -shirts extreem speciaal en aantrekkelijk, evenals de ideale kleuropties maken je de methode voor een unieke en gedefinieerde look.
Als u probeert de allerbeste Polo T -shirts groothandel voor uw winkelcollectie te vinden, moet u contact opnemen met de toonaangevende onderkledingmaker die de allerbeste collectie bedenkt voor uw retailcollectie.

Tags:
Kledingmakers in de VS.
Kledingdistributeurs VS
ondergoedfabrikant
Ondergoedmakers in de VS.
ondergoedleveranciers
ondergoed groothandelaren
Groothandel in de VS.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post