Een jurk een dag: schaamteloze handel

Dus een van de dingen die ik aankoop door de kavels zijn tape-maatregelen. Ernstig. Ik heb ze in elke zak, in elke jaszak, in elke kamer van het huis … niet omdat ik een undercover-agent voor de bipme ben, maar omdat ik een belangrijke voorstelling van de ‘Meeting tweemaal, eenmaal’ instelling ben ‘ ALLES. (Hoewel je de ‘tweemaal’ twee keer ‘moet doen met precies dezelfde meetlint, schakel ik het een beetje over.)

Ik ben ook een voorstander van de “Meet het wanneer je in het gangpad in de winkel staat en dan hoeft het niet te proberen!” instelling van winkelen. Met een handig, zakformaat meetlint, kan ik vermijden om een ​​moeilijke tijd te hebben in dingen die in vorm in de buik, maar lachen om mijn heupen, of dat absoluut, positief, zo goed lange schouder-to-taille zal zijn. Dus ik draag er de hele tijd er een.

En nu, dankzij de wonderen van Marketing Merchandise, kunt u ook! Als u op die foto van de tape klikt, kunt u hierboven een handige jurk aanschaffen, voor slechts US $ 5 (inclusief verzending, YEP, zelfs internationaal! Illinois-ingezetenen worden 6,5% omzetbelasting in rekening gebracht. Dit biedt alleen geweldig op de wereld van de wereld.

Omdat ik nog steeds niets heb gedaan over de T-shirts, is dit je enige kans voor een beetje terwijl je een officiële toga per dag koopwaar hebt. En ik bestelde maar 300 hiervan, dus grijp ze terwijl ze warm zijn!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Hoe: een rok met drie panelen maken heeft Pockets Februari 18, 2007
Een fascinerend faaletober 21, 2008
Werk in uitvoering: Grijze ruches Jurkjune 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

KeukenhofKeukenhof

Top: Kate Spade | Rok: Kate Spade (hou van de kledingversie en ook geobsedeerd door deze simliar jurk) | Naakt enkelriem sandalen: Dune London (hou ook van de gouden versies