Een zeer gevaarlijk en waardig boek: coole gereedschappen

Hang van mij, u wilt echt dit boek:

Het is coole gereedschap: een catalogus van mogelijkheden, en het is de boekversie van de coole gereedschappenblog, speerkop door Kevin Kelly (die helemaal cool, de hele tijd).

Waarom wil je dit boek in boekformulier? Omdat het bestaat uit 1500 persoonlijke beoordelingen van coole gereedschappen. Niet-invoegen-uw-favoriete-Online-Store-Here Type Beoordelingen, maar de soorten beoordelingen die alleen van herhaald worden, beschouwd als het gebruik van een hulpmiddel. en de tools zelf? Een coole tool is (zoals op de allereerste pagina):

Alles nuttig
Dat verhoogt het leren
Machtigt individuen
Werkt werkt dat ertoe doet
Is het beste
Of de goedkoopste
Of is het enige dat werkt

De definitie van “Tool” is breed genoeg om Goodwill Online Auctions (Super-Cool) te omvatten, Amazon’s bijna-geheime 1-800 klantenservicenummer, en een encyclopedie van de Russische criminele gevangenis tatoeages (wat ik bedoel kan een tool zijn die het ideaal kan zijn keten van gruwelijke omstandigheden).

Ik denk dat je, beste lezer, dit boek wilt, omdat het beslist voor makers is (het wordt tenslotte niet ‘coole dingen’ genoemd). Elke pagina helpt je een betere maker (of help je gewoon je leven beter te maken). Wat het gevaarlijk maakt, is dat het ook vol is van idee├źn … als je niet aan vijf nieuwe projecten op elke pagina denkt, lees je met je ogen dicht. (De sectie “Bouwmaterialen” stuurde me bijna in een projectgasme. Bekijk sterke-banden, welke Kelly “He-man K’nex” is.) En laat me niet eens beginnen met de sectie “Organizers” … en ik Nog steeds gevonden dingen die ik niet wist in categorie├źn (zoals naaien) waar ik denk dat ik een goed begrip van de coole gereedschappen heb. (Wist u dat er Kevlar Thread is? Binnenkort zijn mijn knoppen bulletproof.)

Waarom wil je dit boek, in plaats van alleen maar door de blog te bladeren? Omdat het enorm is – ongeveer 11 x 14. Het is het soort boek dat vereist dat je op de bank zit met iemand anders (bij voorkeur een kind) en chat over mogelijke projecten terwijl je er samen doorheen bent. (Protip: Markeerpagina’s met post – het is voor het gemakkelijke terugroeping later – er is een goede index, maar post – het geeft aan dat je niet hoeft te herinneren aan de naam van welke Doohikey je eigenbeeld heeft.)

Dus krijg je dit boek vast als het weer in voorraad komt (zogenaamd deze week of volgende) en ga dan naar de stad. (En stuur me links naar je projecten!)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Zo’n coole FabricAPril 1, 2013 met 17 reacties
Giant Book Review Roundup Postoctober 3, 2008
Gertie’s grootste jurkboek (en stof!) GiveawayMarch 16, 2016in “Boeken”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Basic BlackBasic Black

Jurk: Rag & Bone (nu 50% korting!) | Schoenen: Vaneli | Bracelet: J. Crew (vergelijkbaar hier) | Ringen: c/o Henri Bendel | Ketting: ASOS (vergelijkbaar hier) | Oorbellen: House of