Sparkle

Een paar weken geleden kreeg ik de mogelijkheid om naar Washington D.C. te gaan voor de onthulling van de speciale inaugurele jurkcollectie van het huiszwarte markt. Het is een speciale verzameling formele jurken die ze om de vier jaar creëren, waarbij ze inspiratie zijn van de beroemde stijl van de eerste dames van Amerika. Zoals geïllustreerd door de jurk die ik vandaag draag, is de collectie het beste mijn steegje – een ideale unie van klassiek en modern. Wacht maar totdat je de rest van hun line-up ziet …

Wit Huis Black Market Inaugurele Jurk Collectie:

Vorig item

1 van 15

volgende item

Misschien herken je deze jurk uit mijn recente 30 jurken in 30 dagen series, waar het mijn keuze was voor de nacht in het theater. Ik moet zeggen, een van de beste delen over het teruggaan naar NYC heeft toegang tot ‘s werelds beste theater. En als iemand die ongeveer als theater-geobsedeerd is als ze komen, probeer ik te profiteren van al die Broadway (en de New York Art Scene in Large) moet zo vaak mogelijk aanbieden. Het was geen verrassing dat de ideale manier om mijn zondagse verjaardag een paar weken geleden een paar weken geleden bij Jessie Mueller’s fantastische prestaties in de muzikale serveerster in het Brooks Atkinson-theater. En dankzij mijn oude vrienden bij White House Black Market, had ik alleen de jurk voor de gelegenheid.

Of u nu op zoek bent naar de ideale jurk om dit vakantieseizoen naar het theater te gaan (iedereen die naar de Nutkraker binnenkort gaat?!), Vakantiefeesten, oudejaarsavond of iets anders, deze jurk-collectie kan eerlijk niet kloppen. Met deze loquined schede jurk dat ik in het bijzonder draag, het spel-wisselaar-element voor mij zijn de lange mouwen tijdens de wintermaanden. Ik heb ook mijn schoonheid in de gaten voor een evenement in januari. Geobsedeerd door dat nekdetail!

Bij het zoeken naar kleine zwarte jurken, vind je meestal mouwloze of korte mouwopties. Ik kocht echter voor het eerst een paar jaar geleden een LBO-mouw en uiteindelijk en uiteindelijk als een gek. Voor mij, een cocktailjurk die je armen in de kou bedekt, kun je zwarte panty dragen en er nog steeds uit slaagt om je geweldig te laten voelen, is een belangrijke staatsgreep. Met super comfortabele stretch-factor, zeer on-trendpailletten, en de mooiste V-back, wordt deze gewoon niet beter.

Jurk: C / O White House Black Market | Jas: oud, vergelijkbaar hier en hier | POMPEN: Gelijksoortig hier | Panty’s: vergelijkbaar hier | Tas: hier vergelijkbaar

< >

Dankzij White House Black Market voor partnering op dit bericht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

KeukenhofKeukenhof

Top: Kate Spade | Rok: Kate Spade (hou van de kledingversie en ook geobsedeerd door deze simliar jurk) | Naakt enkelriem sandalen: Dune London (hou ook van de gouden versies