De moeder van alle LinkTastic Thursdays

hebben we al een linktastic donderdag gehad? Nevermind, dit zal nog steeds de grootste zijn. Ik moet je mannen over de (voor ons-ians) vakantieweekend houden, want er is geen manier die ik morgen blog, mijn vijftiende huwelijksverjaardag!

Het heden voor het vijftiende jubileum is “Crystal,” en dus DH en ik heb een grapje over wat ze elkaar te geven: “Een dvd van het donkere kristal!” “Een CD door de Crystal-methode of Crystal Gayle!” “Hamburgers van Krystal!” “Veel te veel kristalind!” Maar de grap stopt altijd op “Crystal Meth!” (Ja, ik weet het, drugsgebruik is niet grappig, vooral meth, maar …). Ik denk dat we gewoon gaan roller-skaten.

Anange: op naar de links!

I SAMENA kocht dit patroon vorige week, ook al heb ik nog steeds geen idee waar ik de zakken moet plaatsen. Het is zo Lilly-Pulitzery, toch? Ik denk dat het de Scarf-Ponytail-combo is. Ik zie dit in een vrijheidswill met contrastbinding, natch … of misschien een heldere pique. Geel met roze binding? Ooh! Hoe dan ook, Michelle op patronen uit het verleden heeft nog een, in een iets grotere maat (B38-40); Klik op de afbeelding om het op te gaan! en vertel me waar ik de zakken moet plaatsen, alstublieft.

Oh, en gesproken over patronen: Jen is een speciaal gedeelte op haar site gestart, waar praktisch 200 patronen in de uitverkoop zijn voor $ 1-4. En haar kortingsboncode voor juli is Fireworks15, voor 15% korting. Gebruik het steeds opnieuw de hele maand …

De goede mensen (Hallo Trudy!) Bij hotpatterns runnen een kies 3, betaal voor 2 verkoop … Ik denk dat het automatisch is, geen code vereist.

Sheila bij de Ashes Collectibles doet ook een verkoop: 15% korting op het hele weekend, code Amerika.

Pashaplum zet gewoon wat grotere patronen op in haar Etsy-winkel. Ik vind deze het beste leuk.

Vergeet niet dat je Wiki wedstrijd naaien? Birgit en Jace wonnen!

Mary Beth stuurde een link naar deze bib bij Purlbee. Het is geen jurk, maar ze hebben deze prachtige linnen bias-tape van Japan die de moeite waard is om te zien …

Kay stuurde een link naar een ander toiletpapier trouwjurkwedstrijd, deze voor designstudenten (gesponsord door kasjmierweefsel, waarvan ik denk dat het een Canadees merk is). Sommige “Ik kan niet geloven dat dat is gemaakt van toiletpapier” momenten daar, zeker.

Verschillende mensen (inclusief Margaret en India en Jen) stuurden een link naar de Geweldige Felt-Tip Marker Pocket-jurk:

Ik hou van alle kleine zakken, maar kon er geen vanzelf groot genoeg zijn voor mijn mobiele telefoon?

Lisa stuurde een link naar een kerfufful in de NYT over jassen-vereiste restaurants. Onnodig te zeggen dat ik stevig aan de zijkant van het Snooty Restaurant ben. Ik zeg niet dat je geen chique eten kunt eten in flip-flops; Ik zeg waarom zou je dat willen? Er zijn weinig voldoende kansen om deze dagen allemaal vast te houden, dus laten we ons plezier hebben!

Nora stuurde een fantastische link naar de ondeugendheid die de theekoga was.

EIllys stuurde een link naar deze Michael Miller-stof die wordt genoemd, die verkeerd is. Het maakte me aan het lachen …

En Dilly stuurde een link naar deze wol met weinig es. Ik denk dat het een extreem fancy Halloween-kostuum zou maken. Je naaien het op de bias om een ​​business-pak te maken en beweert en beweert een Enron-executive te zijn. Niemand zou het krijgen, wat geweldig zou zijn.

Wist u dat de Blue Gardenia blogt over leren naaien? Ze is hilarisch. En ze heeft zeker genoeg patronen om uit te kiezen. (Maar ik denk niet dat ze deze zou moeten doen.)

Rita bij Cemetarian stuurde me dit in reactie op mijn I-Love-Tucks-post. Zoooo leuk.

Ik zag Jeffrey Beebe’s schilderijen vorige week en werd verliefd op hen. Ik moet nu matig worden om rijk te worden, dus ik kan zijn werk veroorloven. Maar een meisje kan dromen … over klok-kijkende borstelblokken jongens.

En te veel-People-to-lijst stuurde me de link naar de lettersjaal. En vrijwel iedereen verontschuldigde zich voor het verzenden, waarvan ik zeg: “verontschuldig je niet! Blijf verzenden!” Ik bedoel, het is niet zoals je links op stapelen in drijften rond mijn kantoor … en elk is een mooie aanwijzer die mensen daadwerkelijk deze blog lezen, mijn obscure smaken internaliseren, uitstekende items elders herkennen en dan gemotiveerd zijn om te verzenden . Welke, eerlijk gezegd, is een kracht van de middeleeuwse koningen (en meestal gedood) voor. Dus blijf sturen! Ik hou van links!

Maar dat is alles wat ik voor vandaag heb. Kom volgende week terug voor veel meer als de links Churn. Zal Erin ooit Orange Bandanna-Print-stof vinden? Of maak haar naaiende ruimte op? Of ga naar Trader Joe’s voor veel meer 100-calorie-melkchocoladerepen? Stem af en ontdek het!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen
Brutaal? Of gewoon geen idee? Of iets anders? 19 april 2007
Crowdsourcing kleur keuzesjuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post