Funny Homemade TShirt – Race Track T -shirt

Grappig t -shirt of racebaan?
Dus, heb je kinderen die nooit willen slapen? En zijn te uitgeput om met ze te spelen? Nou, vandaag zal ik je laten zien hoe je vals kunt vals, met een grappig zelfgemaakt t -shirt. Nu kunnen je kinderen plezier hebben door met je te spelen terwijl je slaapt. Ja, ik weet het, klinkt als een droom.
Het T-shirt van het racebaan houdt, zoals hieronder getoond, je kinderen bezig en ze bieden je ook een geweldige rugmassage. Nu, als er nog een T-shirt, ontwerper voor de vrouw, met een aantal soortgelijke voordelen zou kunnen zijn. We houden je daar ook op op de hoogte, maak je geen zorgen.

Hier leest u hoe u uw eigen racebaan T-shirt kunt krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is om een ​​wit T-shirt, wat vriezerpapier, wat stoffenverf en wat creativiteit te nemen. Hierna zou je eerst een patroon moeten tekenen in een potlood en wanneer het klaar is in Black Marker.

Plaats vervolgens de papieren vriezer in het T-shirt en zorg ervoor dat dat op de achterkant van het T-shirt staat, tenzij je een buikmassage wilt.

Begin met tekenen op het T-shirt! Het is gemakkelijk om de lijnen te zien, volg het racebaan met een dunne kwast. Daarna kun je de gebouwen en de bomen kleuren.

Zo eenvoudig, het beste? zoete dromen!

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post