Het is BaaaaaaaAck.

Melissa, die dit heeft verzonden, zweert dat ik het eerder heb laten zien, maar ik kan het niet vinden (ik moet echt die patroonnummer tags toevoegen).

Dit is een Butterick-heruitgave, zodat u het in uw maat kunt krijgen, in plaats van de vintage versie te wijzigen. (Als u wacht op de verkoop van BIG-BOX Stofwinkel, kunt u het waarschijnlijk voor $ 2 krijgen. In feite zijn alle butterickpatronen in de verkoop in Hancock Fabrics deze week voor $ 1,99.)

Ik denk dat dit een uitzonderlijk patroon zou zijn om u te helpen uw stash van kleinere stukjes te gebruiken – als u de tweekleurige versie maakt, is het contrastgedeelte minder dan 2 yds, en het hoofdorgaan is ongeveer drie. Gezien het feit dat er veel van mijn patronen valt om te lachen als ik ze probeer te maken met minder dan vier of vijf meter van een enkele stof, ik geef dit serieus. Ik moet die kleinere stukjes beginnen te gebruiken … natuurlijk, wat ik heb opgeslagen in het gebruik van de stof, zou ik besteden aan het proberen om interessante biasbinding te vinden! Ik heb twee complementaire stukjes cherry-print quiltend stof die charmant zou zijn in deze jurk, als ik genoeg heb. Of misschien die felroze SEERSUCKER, blijf ik weer uittrekken en weer wegvinden …

Hier is de lijntekening en mijn vraag: Waar zou je de zakken plaatsen? Uiteraard heeft het zakken nodig, maar waar? patch degenen zijn zo’n pijn. Ik denk dat ik twee kleine in-naadzakken zou doen die hangen aan de taille-naad – gewoon groot genoeg voor een lippenstift, een rijbewijs en een paar gevouwen rekeningen.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

HOWTO: Get FabricMarch 5, 2007With 106 Opmerkingen
plinten van het ISSUEDECember 13, 2006
Hoe: een rok met drie panelen maken heeft Pockets Februari 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post