Mythen over flanellen kleding die elke modeliefhebber moet weten!

Mythen over flanellen kleding die elke modeliefhebber moet weten!
18/09/2017, geplaatst door Alanic Global
‘Controleerde T -shirts met een wollen textuur’ – dit is het beeld dat op het hoofd komt als we denken aan flanellen kleding. Maar is dat alles wat we moeten geloven over flanel? Omdat mode -evolutie is ingeschakeld en miljoenen nieuwe ontwerpen, patronen en stoffen elk seizoen aankomen, heeft Flanel ook een nieuwe vorm aangenomen. Toegevoegde stijl, verbeterde ontwerpen en mix van stoffen hebben flanel veel meer geschikte stof gemaakt voor alle weersomstandigheden. Je kunt ze ook in veel verschillende stijlen dragen. Of je nu van de rappermode, grunge -stijl of de over het algemeen mannelijke houthakkersjack houdt – flanel is het laatste antwoord op al deze. Nou, als je nog steeds niet zeker bent van het gebruik van flanel als je dagelijkse kleding en er veel meer over wilt weten, zijn hier enkele mythen voor jou.

Flanel is niet alleen voor de winter:
Eerder was flanel vroeger met wol vervaardigd. Nog steeds, we hebben de overtuiging dat flanel alleen van wol is gemaakt en om deze reden kan warmte leveren. Het gebruik van flanel begon in Wales, waar de boeren dit vroeger droegen om zichzelf te beschermen tegen de elementen. Later werd het gedragen door de houthakkers die veel meer betrokken waren bij de boomsneden. Daarna was flanel bijna onzichtbaar. Het was grunge -muziek die flanel een toegang gaf tot de modewereld. En tot nu toe is flanel een populaire optie gebleven, zelfs onder de beroemdheden. Flanel is de beste casual slijtage die collegebezoekers graag pronken.

Plaid is niet flanel:
Velen van jullie weten misschien niet dat plaid en flanel niet hetzelfde zijn. We hebben dit geloof ontwikkeld omdat flanel altijd beschikbaar is geweest in het plaidpatroon. Maar we moeten niet vergeten dat plaid een print is en flanel een stof is. De cheques die je ziet op de flanel T -shirts van de groothandel voor vrouwen worden plaid genoemd. Dit patroon kan naast flanel op een andere stof worden toegepast. Dit is waarom; We moeten weten dat alle plaids niet flanel en vice versa zijn. De Flanel Clothing USA -bedrijven innoveren verschillende nieuwe prints voor flanellen T -shirts die u kunt uitproberen. Als u een retailer bent, zijn deze nieuwe flanellen kleding het beste wat u uw klanten kunt aanbieden.
Flanellen kleding krimpen na wassen:
Een ander verkeerd idee over flanel is dat het krimpt na een wasbeurt. Op dit moment is flanel vanwege het mengen van verschillende andere stoffen sterker geworden. De eerdere versie van flanel krimpt om te krimpen na wasbeurten. Maar nu is de stof veel verbeterder en bezwijkt niet voor krimp.

Dus, maak nu flanellen kleding van je dagelijkse kleding.

Tags:
flanellen kleding
Flanel Clothing USA
Flanel T -shirt usa
Flanel T -shirts usa
groothandel dames flanellen shirts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post