“Hold Still” Virtuele tentoonstelling geopend – dit is geweldig

De “Hold Still” foto-expositie onder leiding van de hertogin is online geopend.

De meesten zullen het fotoproject herinneren werd in tandem met de National Portrait Gallery; Kate is de patron van de organisatie. Hieronder wordt ze gezien het over het streven in een mogelijk interview iTV.

Van The Telegraph’s review van de virtuele tentoonstelling:

In mei, nodigde ze het publiek bij te dragen aan een open-call “community project”, het opnemen van het dagelijks leven te midden van de pandemie: wacht nog steeds, Groot-Brittannië, terwijl we een fotografisch portret van de natie te nemen. Natuurlijk, dit kwam op een moment dat ieder van ons, in opdracht van de overheid, werden “houdt nog steeds”.

Hoewel Kate bood enige begeleiding, hetgeen duidt op een paar thema’s, de ambitie was inclusive, niet voorschrijvend te zijn

Een panel van vijf rechters geselecteerd 100 foto’s voor de online tentoonstelling die vandaag geopend, ze kiezen uit meer dan 31.500 foto’s van het project ingediend. Hieronder de hertogin en de andere vier rechters.

Hierboven ziet u (met de klok mee vanaf linksboven): Nicholas Cullinan, directeur van de National Portrait Gallery; de hertogin van Cambridge; Ruth May, chief verpleegkunde officer voor Engeland; Lemn Sissay MBE, schrijver en dichter; en Maryam Wahid, fotograaf. In een stuk voor The Sunday Times, de hertogin deelde opmerkingen over de inzendingen.

Elke inzending vertelde een uniek verhaal – van momenten van vreugde, liefde en gemeenschapszin te diep verdriet, pijn, isolatie en verlies. Het is in tijden als deze dat we meer dan ooit het belang van de menselijke verbinding te realiseren.

In een video met de rechters spreken over de inzendingen Kate zei, “de kwaliteit van de beelden is uitzonderlijk, en de ontroering en de verhalen achter de beelden zijn net zo ontroerend als goed geweest.”

Meer over de inzendingen:

De 31.598 inzendingen kwamen uit alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk met de geografische spreiding die zich uitstrekt van Oban in Argyll, Schotland naar Delabole in Cornwall en van Belfast in Noord-Ierland te Sheringham in Norfolk.

We waren ook blij dat zo veel kinderen en jongeren namen deel en we kregen meer dan 650 beelden van 99 scholen.

Om de lancering van de virtuele tentoonstelling te markeren, Kensington Palace bracht een verklaring van HM om stil te houden toetreders. Terwijl op Balmoral de hertogin toonde HM enkele van de 100 foto’s gekozen voor de online tentoonstelling.

Er is ook een 01:30 video over de tentoonstelling. een van de stemmen die je hoort in de video: The Queen, The Duchess, en Kapitein Sir Tom Moore. (Fair waarschuwing: een Vogue kop over de tentoonstelling leest, “Bereid je voor om lelijke Cry op de hertogin van Cambridge Virtual Hold Still Tentoonstelling‘.)

Video Playerhttps: //whatkatewore.com/wp-content/uploads/2020/09/HOLD_STILL_TRAILER_FINAL.mp4

00:00
00:00
01:36

Alle foto’s worden begeleid door met de komst verstrekte informatie.

Hieronder vindt u een selectie van enkele van de 100 foto’s die deel uitmaken van de tentoonstelling. De eerste vier zijn afkomstig uit een selectie van de hertogin toonde HM wanneer ten Balmoral. Dit beeld wordt genoemd Holding Tight. Het werd ingediend door Katy Rudd en Joe Wyer.

Dit is de beschrijving bij de ingang:

Deze foto werd genomen op de herdenkingen van Bevrijdingsdag, 8 mei 2020, een prachtige zonnige dag. tijdens lockdown konden we niet onze familie of vrienden te zien. en Katy’s freelance werk in het theater was verdwenen ‘s nachts. Onze 3 meter-plein voortuin was onze haven worden als we uren besteed aan het spelen met onze zoon Wilf en het lezen van verhalen. Op Bevrijdingsdag, we opgehangen Wilf geweldige grootvader tweede wereldoorlog vlag in onze kleine patch en hadden een picknick – onze buren deden hetzelfde. Lockdown had hard geweest, maar het was onze gemeenschap bij elkaar gebracht en het had ons samen tijd gegeven als een familie. We voelden dankbaar voor.

Hieronder zie je Stockport Spidermen Bringing Smiles Children genomen door Jason Baird.

Meer over de foto van de indiening:

De Stockport Spider Men werd gestart door vrienden Jason Baird en Andrew Baldock die beiden gingen de straten van Stockport meteen aan het begin van lockdown verkleed als Spider man aan hun dagelijkse oefening tijd te gebruiken om de kinderen lachend te houden. Deze draaide zich toen in een nationaal fenomeen met meer dan vijftig andere leden van het grote publiek verbinden van verkleed als diverse andere karakters. Op de top van een bezoek aan de gemeenschap tot stand te brengen ‘sociale afstand glimlach’, zoals Jason noemde, Jason ook het opzetten van een Justgiving fonds voor de NHS Charities elkaar en in de vier maanden van lockdown gerezen over £ 60,000 voor de echte superhelden, onze prachtige NHS .

Deze foto is getiteld, Sami; het werd neergeschoten door Grey Hutton.

In zijn binnenkomst, fotograaf Grey Hutton schreef:

Ik ontmoette Sami op zijn eerste dag van vrijwilligerswerk in het Children Met Voices gemeenschap Eten Hub in Hackney, Londen. oorspronkelijk uit Soedan en opgegroeid in Brazilië, Sami kwam naar het Verenigd Koninkrijkvoor zijn PhD, en was net verhuisd naar een appartement met uitzicht op het voedsel hub. Hij zag wat er beneden gebeurt en kwam neer op een handje te helpen. Ik was meteen aangetrokken tot zijn stralende glimlach en positieve vibe. Ik hou van de manier waarop zijn schort fladdert in de wind, cape-achtige, alsof het onthullen van een ogenblik de superheld binnen. Het is de dagelijkse daden van vriendelijkheid en solidariteit als Sami’s die gemeenschappen samen door deze crisis hebben gebracht.

Hier zie je de look van Lockdown door Lotti Sofia.

De omschrijving:

Dit is mijn lockdown vriend, Pepter. Lockdown is een grote meerderheid van ons gedwongen tot verplichte stilte. Sommigen zien dit als een zegen, en anderen een vloek, omdat beperkte activiteiten middelen beperkt afleiding van onze gedachten, zorgen en uiteindelijk onszelf. Dit beeld is een vertegenwoordiging van onze dagelijkse dosis van dagdromen dat we doen terwijl we kijken naar de wereld gaat door zonder ons. Wees lief voor jezelf tijdens lockdown en deze stilte aan een ongemakkelijke gevoelens die kunnen zijn ontstaan ​​te verkennen. Ze hebben waarschijnlijk er altijd geweest, maar hebben nu pas kregen we de tijd en ruimte om hen echt te erkennen en te luisteren. We hebben eenzaam, verdrietig voelde, bang, verward, angstig en alles daar tussenin, maar we zijn dankbaar voor iedere toets arbeider, onze gezondheid en voor de mensheid en empathie die is gegroeid uit deze sombere tijd.

Hier zijn enkele van de andere beelden van de online tentoonstelling. Deze heet Afscherming Mila, genomen door Lynda Sneddon.

We leren over de foto van de beschrijving.

We namen de beslissing als een familie te isoleren Mila thuis met mezelf in de week voorafgaand aan lockdown. Na het proberen om een ​​alternatieve oplossing te vinden hebben we de moeilijke beslissing te isoleren in verschillende huishoudens Mila, die op dit punt was slechts 4 maanden in haar chemotherapie reis voor acute lymfatische leukemie te beschermen. Zoals Mila’s vader, Scott, moest blijven om werk en haar grote zus Jodi nog naar school gaan, konden we niet het risico de mogelijkheid van besmetting wordt naar huis gebracht, zodat ze zou check out elke dag op het raam. In eerste instantie Mila begreep niet waarom Scott niet naar binnen kon komen, en zou hem vragen ‘waarom kan je niet komen in Daddy?’ Deze foto werd genomen op de eerste dag van de scheiding. Na zeven weken van de tijdelijke scheiding en na furloughed van zijn baan, werd Scott herenigd met Mila. Terugkijkend, ik ben zo trots op mijn dochter en hoe ver ze is gekomen, het niveau van de veerkracht Mila heeft laten zien tijdens deze ongekende tijd is echt opmerkelijk.

Chris Ship of ITV sprak met Mila over haar foto wordt gekozen voor de tentoonstelling.

Vroeg in de lockdown, ITV heeft een verhaal over Mila en haar wens dat mensen zouden thuis blijven. U kunt dat verhaal hier te zien.

Velen van jullie zullen de man op deze foto, Captain Sir Tom Moore herkennen. De foto is gemaakt door fotograaf Terry Harris en riep Captain Tom Moore.

De omschrijving.

Captain Sir Thomas Moore afgerond 100 lengtes van zijn tuin voor zijn 100e verjaardag aan geld in te zamelen voor de NHS goede doelen. Na veroverde de publieke verbeelding, de totale hij uiteindelijk verhoogd was meer dan £ 32m. In erkenning van zijn prestatie, werd Moore gezien de eretitel van kolonel op zijn verjaardag en kreeg een ridderschap uitgereikt door Hare Majesteit de Koningin, die werd geschonken aan hem tijdens een speciale outdoor ceremonie op het terrein van Windsor Castle in juli 2020.

Onze plaatsen waarop de koningin knighting de kapitein is hier (die je nodig hebt om door de dekking van de Prinses Beatrice’s bruiloft scrollen).

Deze volgende foto is getiteld Waar Opa? Het werd neergeschoten door Roni Liyange.

Hier is de beschrijving.

Het moment waarop mijn dochter, Gaby, haar grootmoeder, Teri, met haar moeder Vanessa, een maand kon omarmen voor de eerste keer, samen na haar grootvader Kevin FitzGerald overleden aan idiopathische longfibrose (IPF) in het Royal Brompton ziekenhuis op 19 april 2020 . ‘Waar is opa?’, fluisterde ze zoals ze huilde. dan Gaby, zonder aarzeling, glimlachte en wees naar de bomen buiten het raam, waar hij zijn laatste weken had doorgebracht, getroost door het uitzicht van St Mary Abbots Church, waar hij 66 jaar eerder gedoopt was. In deze tijd van sociale contacten en lockdown, het is een omhelzing tussen drie generaties samen rouwen om het verlies van een grootvader, vader en echtgenoot.

Deze gevangen mijn hart. nooit zonder haar oma, door Melanie Lowis.

De omschrijving:

Millie (5 jaar oud) maakte een cut uit haar geliefde oma (73 jaar oud). Millie ziet oma bijna dagelijks en lockdown voorkomen dat het paar uit elkaar te zien. Als een gepensioneerde leraar, zou Oma de perfecte partner om hulp Millie met thuisonderwijs hebben gemaakt. De band tussen deze oma en kleindochter is echt een bijzondere en wanneer lockdown eindigt, en de echte oma kan terugkeren, zal het een heel gelukkig en emotioneel weerzien zijn.

Terwijl op het onderwerp van thuisonderwijs, wat ouder of verzorger kan’T Identificeer met de thuisonderwijs van Ania Wilk-Lawton Groot?

Ania’s beschrijving van de afbeelding:

PROBEREN OM TE WERKEN EN HOME-SCHOOL Wanneer u een 3-jarige en een 11-jarige heeft een oefening bij het afstemmen van het geluid. Men zou kunnen zeggen – ‘Laat het gaan …’ genomen in ons huis, op de multitaskingstafel.

Deze omvat ook een bericht van HM. Het heet Mum’s 100th Birthday Lockdown-chat en het is gemaakt door Anita Reilly.

Anita’s beschrijving van de afbeelding:

De opwinding van mijn moeder op haar 100ste verjaardag die een kaart heeft ontvangen van Hare Majesteit de koningin, met wie ze haar verjaardag deelt en viert door te kletsen op de computervideo met al het gezin tijdens de Lockdown Coronavirus.

Gallery Director Nicholas Cullinan selecteerde verschillende favorieten. Deze eerste wordt EID-UL-FITR 2020 genoemd.

Van de beschrijving:

Elk jaar, na de heilige maand Ramadan, worden we gewend om Eid-ul-Fitr te vieren, de dag te beginnen met congregeerde gebeden in de moskee, genieten van een speciaal eid-ontbijt als een gezin en dragen onze beste kleding. We brengen vervolgens de rest van de dag door met een bezoek aan de huizen van onze geliefden, sampling van elkaars eten en het nemen van selfies! Deze EID was echter heel anders, met respect voor lockdown-beperkingen betekende dat er geen gebeden in de moskee waren, geen eid knuffels en geen tijd doorgebracht met onze uitgebreide familie en vrienden. Ondanks de ongewone omstandigheden, vonden we als een gezin dat we tijd hadden om na te denken over ons geloof en hoeveel we de gezondheid en veiligheid van elkaar meer dan wat dan ook waarderen. We hopen dat we deze keer volgend jaar elkaar kunnen omarmen en nieuwe herinneringen kunnen maken, waardoor nederig is uit onze ervaring in 2020. Dit is onze sociaal vergename familiefoto van EID-UL-FITR 2020.

Deze afbeelding is getiteld Funeral Heartbreak. Bonnie Sapsford en Fiona Grant-MacDonald hebben de foto ingediend.

Mijn broer, Barry, woont in het Lake District en kon niet reizen om bij zijn familie te zijn toen onze geliefde Gran stierf aan CoviD-19 op 3 mei 2020. Haar crematie vond plaats op 13 mei in Edinburgh met slechts 8 mensen in aanwezigheid – en Barry moest het online kijken – maar we waren zo trots dat hij geschikt is gekleed voor de gelegenheid. Zijn geweldige partner, Bonnie nam deze krachtige foto en stuurde het naar ons. De familie miste hem allemaal enorm en onze harten waren verbrijzeld bij het besef dat het eerste kleinkind van onze grootmoeder niet bij haar kon zijn op haar laatste rustdag.

Je kunt alle foto’s van de Curator bekijken die door Mr. Cullinan zijn geselecteerd door hier te klikken.

Ik zal sluiten met een van mijn favorieten getiteld “Dank u.” Het is gemaakt door Wendy Huson.

Wendy schreef:

Ons meisje, Amelia, heeft het syndroom van Down en verhoogt veel positief bewustzijn op sociale media in het kader van Amelia, kunnen attitudes veranderen. Op 12 mei 2020 maakte ik (Mummy) Amelia een heel eenvoudige verpleegkundige outfit en nam toen de foto in onze keuken om de internationale verpleegkundige dag te vieren. Amelia’s tante en neef (moeder en dochter) zijn zowel verbazingwekkende verpleegsters als Amelia heeft veel verpleegkundigen in haar korte leven gezien. Daarom wilden we een speciale post op haar sociale media-accounts plaatsen die internationale verpleegkundige dag herkent en alle verpleegsters voor het verbazingwekkende werk dat ze doen elke dag en vooral tijdens de CoviT-19-pandemie (overal waar Amelia beschermen) te bedanken. Een aantal volgers van Amelia op haar Facebook-pagina suggereerden dat we de foto indienen bij het Hold NODS 2020-project dat we deden. We hadden geen idee dat zo’n onschuldige foto zou worden uitgekozen uit zoveel te worden opgenomen in een tentoonstelling die in de geschiedenis zal dalen. Dit is geweldig voor ons en de syndroom-gemeenschap van het Down.

Chris-schip van ITV praatte met Amelia over haar foto.

Hier is de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

GeblokkeerdeGeblokkeerde

Jurk: Banana Republic C/O | Turtleneck: Adea c/o | Coat: Tart Collections (oud maar hou hieronder van deze en nog veel meer) | Panty’s: Donna Karan | Ketting: Kate Spade