Mijn favoriete kleuren voor de herfst

Vandaag ben ik dolblij om samen te werken met Ann Taylor, een van mijn oude favorieten, op sommige van hun prachtige nieuwe herfststukken. De rijke bordeauxen, mosterd en olijven in hun herfst-line-up hebben me klaar om head-first in herfstweer te duiken, en vandaag heb ik een paar van mijn favorieten, waaronder deze luipaardprintpompen-moderne klassiekers die ik ken ‘ Ik draag van herfst tot voor altijd.

<< >

Dit dikke gebreide mosterdgele vest is een van mijn favoriete stukken voor de herfst, en wordt ook geleverd in een echt mooie grijze versie als mosterd niet jouw kleur is. De dikke ribbrei maakt het erg trendy, terwijl het bijgesneden, op maat gemaakte, v-hals silhouet het tijdloos en op kantoor tegelijkertijd laat aanvoelen. Ik zie het absoluut versleten dichtgeknoopt met een kokerrok met een hoge taille of broek voor een meer zakelijke formele setting; En als alternatief kan het ook die perfecte basistrui zijn die je dagenlang aan je bureau bewaart wanneer je een extra laag warmte op kantoor nodig hebt.

Deze bordeauxrode jas is gemakkelijk mijn favoriete herfsttopper omdat het die extra laag warmte gebruikt, maar nog steeds licht is, zodat je je niet oververhit voelt, terwijl de temperaturen nog steeds enigszins mild zijn. Ik heb ook geleerd dat Bourgondië een van die kleuren is die voor alles kiest – navy, zwart, bruin, grijs – noem maar op, deze jas heeft je gedekt (letterlijk en figuurlijk). Zoals veel stukken Ann Taylor, komt het ook in petite en lange opties, wat voor mij een uitkomst is wanneer het betrekking heeft op het goed krijgen van de mouw.

Terwijl we het over Bourgondië hebben, heb ik ook deze pompen gekregen en heb ik enkele van de volgende Ruby-getinte schoonheden hieronder in de gaten:

<< >

Als een eeuwigdurende hoarder van witte button-downs moet ik zeggen dat het shirt dat ik heb gelaagd onder mijn mosterd vest absoluut in de race voor favoriet in mijn kast staat. Het heeft precies de ideale hoeveelheid stretch, is niet doorzichtig (wat een soort pluspunt op het werk is;), en is de beste lengte, vooral als je voor de niet-gelaagde look gaat. Net als de jas is dit T -shirt ook in petite en lange opties, samen met meerdere andere kleuren.

Zoals jullie allemaal weten uit mijn segment op Style Code Live en dit vorige bericht, ben ik dol op de comeback van de luipaardprint dit najaar. Ik ben in het verleden vaak gevraagd of deze trend op kantoor kan werken, en om te beginnen moet ik zeggen dat het natuurlijk altijd afhangt van het type kantoor waarin je werkt. manier om luipaard in zelfs de meest conservatieve kantoren te laten werken, is door het veel meer discreet in de accessoires op te nemen. Of dat nu een slanke pomp, een klassieke flat of zelfs een riem is – het voegt die extra oomph toe aan elke look zonder te “in je gezicht” te zijn in een zakelijke omgeving. Ik denk dat Ann Taylor de beste selectie heeft van deze professioneel goedgekeurde luipaardaccessoires ideaal, zoals je hieronder kunt zien. Ze hebben alles van de beste flats, kittenhakken, blokhakken, klassieke pompen en verschillende geweldige riemopties.

<< >

Outfit Details All c/o Ann Taylor: jas | Sweater | Shirt | Jeans | Pompen

<<>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post