Gewoon in het geval

oké, dus ik heb erover nagedacht over AA LOT MEER 1970S Zoek naar deze herfst – Smal-geschouderde jurken in diepe juweeltonen met vee-halslijnen, belrok, ​​gedefinieerde midriffs en bohemian trims – maar gewoon In het geval dat ik naar mijn zintuigen kom en onthoud dat ik nergens lang genoeg in de buurt kom om die uit te trekken, heb ik dit gekregen.

Klik op de afbeelding om te gaan naar Miss Helene’s Vintage Stitching Shoppe op eBay – veel geweldige patronen, ook goed geprijsd. Misschien vindt u het 1970s-patroon dat ik zocht.

Ik zal waarschijnlijk niet teruggaan naar de Yuanlong-borduurwerk en de zijden winkel in Beijing vandaag en krijg er vier veel meters van de Darth Vader Mask Print Silk (ik heb alleen twee meter gekregen), zodat ik de jurk aan de linkerkant kan maken Darth! Vader! Zijde! Ik bedoel, ik ben er vrij zeker van dat ik dat niet zal doen, als hysterisch als het me nu ideaal lijkt. Ik ben meestal zeker.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Nee, Luke. Ik ben je duro … 25 februari 2007
Gebruik de kracht (voor een rok), Lukeseptember 8, 2005
Japanse stof winkelen: tomaataugust 4, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post