Gratis patroon van de V & A!

Klik hier om een ​​gratis patroon te vinden van de V & A voor (I Think) The Dress Boven. Het is in Britse maten 10,12, & 14 (ik heb geen idee wat die maten in roodbloedig Amerikaans zijn, maar ik neem aan dat dat iets is dat Google-bekwaam is), en het afdrukken op A4-papier (waarvan ik vroeger heb een stash maar niet langer). Dus al met al ben ik niet zeker hoe gemakkelijk dit zal zijn voor degenen buiten het rijk om te beheren, maar hey, gratis patroon voor schattige jurk!

Veel dank aan Nora en Catherine, die me links naar dit stuurde, en naar de bijbehorende V & A-tentoonstelling, de Gouden Age of Couture 1947-1957. Welke, heerlijk, zal er nog steeds in de buurt zijn als ik in oktober in Londen ben. Hoera!

Ik denk dat het misschien tijd voor me is om lid te worden van de V & A. moet dit soort dingen aanmoedigen!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Een gast rant op “Waarom zijn vintage patronen zo duur?” 17 juli 2008with 116 Opmerkingen
LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen
LinkTastic Maandag! 21 april 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post