5 manieren om persoonlijke details toe te voegen aan uw trouwkleding

Hoe u uw trouwkleding echt de uwe kunt maken

Als het gaat om kledingcodes, met name Black Tie of andere formele evenementen, gaan veel mensen ervan uit dat het allemaal erg prescriptief is. Maar er zijn verschillende manieren om persoonlijke accenten toe te voegen aan je formele kleding – of het nu een smoking of pak is.

Voordat je daarin ingaat, is er een heel belangrijk ding om in gedachten te houden. Als je zoiets aan je kleding toevoegt, houd het dan subtiel. De focus op een bruiloft moet liggen op de bruid en bruidegom, niet op specifieke details of accessoires die ze dragen. Wanneer de gasten aan het einde van de dag vertrekken – of ‘s avonds – moeten ze het hebben over hoe geweldig de bruiloft was, niet de gekke vlinderdas die de bruidegom droeg.

Met dat uit de weg, hier zijn de vijf eenvoudige manieren om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan uw trouwkleding.

x

10 Instant & Easy Men’s Style Upgrades

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 10 seconden

Volgende
De ultieme capsulekast van beginners
09:22

Live
00:00
05:10
05:10

Dit vind je misschien ook leuk:
Hoe u een kwaliteitsklaar kunt vinden
Beste schoenen voor een bruiloft smoking
Elk detail van wat ik droeg op mijn trouwdag

DE WINKEL

Blader door onze verzameling aangepaste herenkleding en accessoires

ONTDEKKEN

Persoonlijke accenten: manchetknopen

Shop manchetingen en smokingstudiesets

Stijlvolle en moderne afwerking voor trouwkleding. Blader nu door de selectie.

Nu kopen

Geen formele outfit is compleet zonder manchetknopen – dat wil zeggen de decoratieve stukken die beide zijden van de manchetten van een Frans manchethemd bevestigen.

Cufflinks zijn een van de beste – en gemakkelijkste – manieren om wat persoonlijkheid of flair aan je outfit toe te voegen. Ze vallen tenslotte op zonder af te leiden.

Nu zijn er verschillende manieren om creatief te worden met manchetknopen. Eerst komen ze in verschillende materialen, waaronder stenen, edelmetalen en glas. Er zijn ook verschillende sluitingstypen om uit te kiezen, waaronder:

Vaste rug – deze glijden door de mouwmanchetten zonder aanpassing
Keten – een klassieke optie die wordt geleverd in creatieve ontwerpen
Schakelafsluiting – misschien het meest voorkomende type, deze zijn veilig en gemakkelijk te bevestigen
Stud – deze zijn compact, verfijnd en minimalistisch
Balletour – een complex type sluiting, deze zijn veelzijdig en gemakkelijk aan te passen

Kies bij het uitkiezen van manchetknopen die een specifieke interesse of passie vertegenwoordigen die je hebt. Je kunt er ook een aantal op maat maken of gegraveerd zijn met iets belangrijks voor je-je initialen, de initialen van je bruid, de trouwdatum, enz.

Het geweldige van manchetknopen is dat ze je outfit kunnen voltooien terwijl ze een persoonlijk tintje toevoegen. Niet alleen dat, maar je kunt ze de rest van je leven houden als een aandenken om opnieuw te gebruiken op een andere speciale dag, zoals een jubileumdiner.

Persoonlijke aanrakingen: sentimenteel item

Uw trouwdag is een geweldige kans om een ​​sentimenteel item of twee aan uw formalwear toe te voegen. Dit kan het horloge van je grootvader, een tie -bar, tie -tack of manchetknopen van je vader zijn. Wat je ook kiest, het voegt een hele nieuwe betekenislaag toe die de hele ervaring alleen maar veel zinvoller maakt.

Een ander ding dat je zou kunnen doen, is iets speciaals lenen van een familielid of iemand die heel dicht bij je is. Bruiloften zijn bedoeld om iets te lenen, toch? Dit hoeft niet beperkt te zijn tot alleen de bruid. Beide partijen kunnen op de grote dag iets sentimenteel of zinvols met hen hebben.

Persoonlijke aanrakingen: pocket square

Een ander essentieel onderdeel van een formele kleding is het pochet. Het is gemakkelijk om pocketvierkanten over het hoofd te zien of te bekijken, omdat ze zo’n eenvoudige, onpersoonlijk detail zijn dat nodig is voor een pak. Er zijn echter eigenlijk veel geweldige manieren om ze te personaliseren.

Als u online zoekt, vindt u nogal wat bedrijven die pocketvierkanten kunnen borduren. Je zou bijvoorbeeld je trouwdatum, de jouwe en de namen van je bruid, een favoriet citaat of iets anders betekenisvol geborduurd op de jouwe kunnen hebben.

Het personaliseren van een pochet is niet beperkt tot de bruidegom – gasten en andere belangrijke leden van het huwelijksfeest kunnen dit ook doen. Afhankelijk van de trouwkledingcode, zou je zelfs pocketvierkanten met thema kunnen hebben voor iedereen die op de grote dag betrokken is.

Natuurlijk zullen de meeste mensen deze kleine details niet zien. Toch is het een geweldige manier om een ​​heel speciale persoonlijke betekenis te creëren waarvoor u in de komende jaren kunt nadenken.

Persoonlijke aanrakingen: aangepast pak

Een ander ding waaraan je persoonlijke accenten kunt toevoegen, is je pak of smoking. Nu zijn er veel voordelen om een ​​aangepast pak te krijgen. Ten eerste kunt u ervoor zorgen dat het specifiek is afgestemd op uw frame en stijl. Voor een ander zijn aangepaste kledingstukken meestal van een hogere kwaliteit dan premade.

Als het gaat om personalisatie, geeft het krijgen van een aangepast pak of smoking je veel meer controle over de fijne DEtails. Dit omvat dingen zoals kleuren, knoppen, monogram en voeringen. In het bijzonder zijn het monogram en de voering de plaatsen waar je echt de kans hebt om iets te doen dat een speciale betekenis voor je heeft.

Persoonlijke accenten: geur

Het laatste maar niet minder belangrijk om te overwegen is de geur die je op de grote dag draagt. Geur is een krachtig ding en, als het op de jouwe aankomt, kan het iets zinvols voor je oproepen. Dit kan een specifieke tijd en plaats of een bepaald geheugen zijn. Of het kan zo eenvoudig zijn als het kiezen van een geur waarvan je bruid houdt.

Verder lezen: 7 beste geuren voor lente- en zomerhuwelijken

Als je al een kenmerkende geur hebt die je leuk vindt en veel draagt, kun je daar ook mee gaan. Aan de andere kant kun je ook dingen veranderen om het moment of thema van het evenement te passen.

Bottom line

Bruiloften zijn een tijd om mensen samen te brengen, herinneringen te creëren en zich voor te bereiden op een mooie toekomst met iemand van wie je houdt. Terwijl je je voorbereidt op de jouwe, vergeet niet om wat persoonlijke accenten toe te voegen aan je kleding. Of het evenement nu extreem formeel, semi-formeel of redelijk casual is, je kunt er een beetje creatief mee worden.

Krijg specifiek gepersonaliseerde manchetknopen, een sentimenteel item, een geborduurd pochet, een op maat gemaakt pak of smoking en een unieke geur. Hoe soepeler de kledingvoorschriften, hoe meer mogelijkheid voor aanpassing je hebt. Maar zelfs met de meest formele gebeurtenissen, kun je nog steeds wat persoonlijke accenten toevoegen aan je outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post