Moed scheppen! Het is mogelijk!

Vaak kijk ik naar een patroon zoals deze (het is een vintage vogue couturier uit Jean Muir, # 2756.) en kwartel. Heb ik echt de koteletten voor al die gebogen naden? Wil ik echt al die kleine knoppen aan elkaar naaien? Zou niet mijn tijd beter worden besteed aan het maken van nog een andere cirkelrok (nummer opzicht in een serie)? Wat als ik de stof verknoei?

Nou, vaak is alles wat je nodig hebt het nieuws dat iemand anders het patroon van zijn papieren envelopgevangen heeft bevrijdt en het in een echte jurk is gemaakt. In feite deed Carmen dat voor dit patroon, en nog beter, stuurde me een foto! Ja, het ziet er ingewikkeld uit, maar het is uitvoerbaar:

De naam van de geit, trouwens, is Billie-vakantie. Ik dacht dat je het graag zou willen weten. (Kijk ook naar de schoenen, ze zijn prachtig!)

Ik ben blij om deze herinnering te krijgen, want zelfs als ik deze bepaalde jurk niet zal naaien, zijn er tal van andere gecompliceerde degenen in mijn stash smeekten om gratis te worden ingesteld. Ik ga wat goedkoop katoen en werk echt aan een van hen. Doe echt een mousseline en neem mijn tijd mee met fitting. En als ik een goedkope stof bederft, zal het nog steeds geen verspilling van tijd zijn, zoals ik zal leren.

Maandagavond ging ik roller-schaatsen (maak je geen zorgen, dit is niet zo alarmerend van een segue als je denkt). Ik begon te werken aan achterwaartse crossovers, en gingen natuurlijk onmiddellijk tegen-teaket naar de vloer. Een van de instructeurs skeerde om te zorgen dat ik het goed had, en ik zei: “Maak je geen zorgen – als je niet af en toe niet afloopt, leert je niets, toch?” Ik denk dat ik die benadering van naaien moet uitbreiden. Als je niet af en toe vier yards van goedkoop katoen bederft, leert je niets!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De jurk per dag gids om te leren naaien: deel onefebruari 5, 2008
Ik dacht dat je 20, 2007 moest nekennen
Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post